GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, ADVOKATER, FOLKEPENSION, UDLANDSDANSKERE

Beskatningen af alle os udlandsdanskere er imod vores Menneskeret !!

Flag 11-03-13 ~2 minutters læsning · 407 ord

Hej allesammen !!

Jeg er ved at forberede en Sag imod Danmark ved Den Europæiske Menneskeret (EM) vedr. tilbageholdelse af Skat og Tillæg !!

Sagen kommer til at omfatte samtlige Lande i Verden of vil dermed berøre ca. 200.000 personer som har taget sig sammen til permanent at foretage en afmelding hos Folkeregistret…

Omhandler alle personer samt specielt os Pensionister !!

Enhver er velkkommen til at melde sig m.h.t. at være med til at konfirmere behovet for en sådan Sag ved f.eks at sende sin bekræftende underskrift med en udtalelse for en dansk Landsret !!

Jeg anfører min Mail-adresse nedenfor hvis du vil være med og f.eks. ønsker at læse min sagsfremstilling…

Er du advokat - eller har kontakt til en dygtig advokat som vil være med i sagen og f.eks. føre denne ved en Landsret , samt evt. ansøge for os alle om en fri proces - så er du velkommen til at kontakte mig !!

ALLE er vcelkomne - jo flere vi ER - desto større pres kan vi lægge på en Landsret og få civilstyrelsen til at bevillige en fri proces !!

Jeg er ikke selv advokat - men har et indædt og frustreret raseri over min magtesløshed overfor SKAT som stadig hver måned berøver mig for en Skat på 35% af min sølle Folkepension !!

Da jeg i 2½ år boede i Thailand berøvede SKAT også mit Enetillæg - med den aldrig (trods mange anmodninger om at se en lovbaggrund)verificerede påstand om, at jeg ikke kan få Tillæg i Thailand !!

Med dette steg mine månedlige tilbageholdelser til 70%:

2012:

Grundbeløb: 5.713,- kr.

Enetillæg: 5.933,- kr.

Total Pension: 11.646,- kr.

Udbetalt pr. md.: 3.500,- kr.

Tilb.holdt pr.md: 8.146,- kr. - - eller 70% af en Pension som i forvejen er langt mindre end hvad gives i andre Lande !!!

Staten tager med andre ord BRODERPARTEN af vor lovfæstede Folkepension - bare fordi vi har sagt FARVEL til Danmark - OG YDERI N T E T til gengæld - end ikke et Valgkort - så vi kunne søge at ændre politisk på en ny Regering !!

Selv har jeg aldrig siden 2001 modtaget et Valgkort og ved en kontakt pr. Mail til CPR-kontoret , har jeg fået det svar , at jeg ikke har været registreret ced mit CPR-nummer siden min afrejse til Spanien i 2001 !!

Kontakt:

jolundsgaard@yahoo.dk

Vær så venlig ikke at sende useriøse breve ??

Med venlig hilsen,

Jens Ole Lundsgaard

Skribentmail: