GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, BOLIGSALG

Gør en god handel med en tekstannonce

Flag 05-12-02 ~2 minutters læsning · 261 ord

På et samlingssted for danskere med udlængsel skal der selvfølgelig også være mulighed for at mødes og gøre en god handel.

Derfor har Udvandrerne.dk lige siden åbningen den 8-4-2002 haft en markedsplads, hvor alle kan tegne en tekstannonce. Tilbuddet er åbent for både firmaer og privatpersoner.

Efter omlægningen af webstedet i juni 2017 er tekstannoncerne gjort både mere omfattende, enklere - og BILLIGERE:

MERE OMFATTENDE: Du kan knytte helt op til 10 bilag til annoncen. Det kan f.eks. være billeder (som vises direkte) eller dokumenter (som der linkes til). Desuden kan du - som altid - skrive lige så meget, du lyster.

ENKLERE BRUG: Det er slut med at udfylde en lang række faste felter med annoncetype, årstal, kvadratmeter, hårde hvidevarer, afstande til nærmeste indkøb etc. Formuleringen af annonce-teksten står nu helt frit. Find evt. inspiration i eksempel 1 og eksempel 2.

ENKLERE PRIS De gamle takster for visning forskellige steder og i forskellige perioder erstattes af en fast pris for annoncering. Samtidig sættes perioden fast til et år frem. En annonce kan naturligvis slettes inden udløb, men det ændrer ikke på prisen.

BILLIGERE: For fremtiden koster en tekstannonce kr. 400 plus moms for et år. Punktum. Finale.

Til gengæld giver den ikke mulighed for, at annoncører direkte kan lægge nye tekstannoncer ind - eller rette i eksisterende. Rettelser foregår i stedet ved at sende dem til nedenstående mailadresse, hvorefter de vil blive lagt ind i systemet.

Tjek evt. følgende, inden annoncen skippes afsted til nedenstående mailadresse:

  • fængende overskrift
  • tydelig pris
  • kontaktoplysninger
  • angivelse af filnavnet på hoved-billedet, der skal vises først/øverst.
Skribentmail: