GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, BOLIGSALG

Gratis visning af bannerannoncer og sponsorerede links - kun klikkene koster

Flag 05-12-02 ~3 minutters læsning · 446 ord

Når man taler om annoncering på websteder, taler man først og fremmest om bannerannoncer, som typisk er logoagtige annoncer (grafik) placeret øverst på en webdokument eller langs den ene af dokumentets sider. Grafikken programmeres til at linke til præcis det websted eller den webside, som annoncøren ønsker. Når brugeren klikker på annoncen, åbnes den ønskede side i et nyt vindue.

Alle bannere på Udvandrerne.dk er placeret i toppen på samme måde som i dette eksempel.

Tidligere blev prisen for en bannerannonce på Udvandrerne.dk opgjort pr. visning - og senere pr. klik. Alt dette er dog forenklet, så prisen for et banner på webstedet nu er fast og aftales for en fast periode frem i tiden. Skriv til nedenstående mail-adresse for at få mere info om priser.

Som annoncør skal du tage stilling til to ting:
1. Hvilke dokumenter skal banneret vises på?
2. Hvilken størrelse skal banneret have?

Hvilke dokumenter skal banneret placeres på?

På Udvandrerne.dk er der mulighed for med stor nøjagtighed at vælge de dokumenter, som bannerannoncerne skal vises på. Kun derved kan det sikres, at brugerne nu også interesserer sig for det, som annoncen beskæftiger sig med.

Et banner kan placeres på dokumenter om udvalgte lande og/eller udvalgte emner. Eksempler:
- Italien - herefter vil banneret blive vist i toppen af alle dokumenter i denne oversigt (husk at bladre). Alle dokumenter om Italien medtages uanset emne.
- Bolig - herefter vil banneret blive vist i toppen af alle dokumenter i denne oversigt (husk at bladre). Alle dokumenter om bolig medtages uanset, hvilke lande de også handler om.

Bannere kan også placeres på flere lande, flere emner og kombinationer af de to. Forhør nærmere om dette på nedenstående mail-adresse.

Hvilken størrelse skal banneret have?

Udvandrerne.dk kører som udgangspunkt med vandrette bannere i størrelsen 728 x 90, hvilket betyder, at de måler 728 pixels/punkter i 90 pixels/punkter i højden. Ved visning på mindre skærme og mobiler formindskes banneret automatisk, så det fortsat er fuldt synligt og læseligt.

Andre størrelser kan også anvendes efter nærmere aftale.

Hjælp til fremstilling af banneret

Udvandrerne.dk er behjælpelig med at udfærdige grafik til bannerannoncer på baggrund af tilsendt materiale og/eller anvisninger. Pris: Kr. 500 kr. plus moms for et banner med et stillestående billede. Et animeret banner - med skiftende billeder - koster yderligere kr. 250 pr. billede, som basisbilledet skal skifte med.
De nævnte priser gælder for tilsendelse af første bannerudkast. Dertil kommer kr. 250 plus moms pr. banner for hver efterfølgende bearbejdning/justering.

Ovenstående priser dækker aflevering i formaterne gif og jpg. Hvis banneret skal bruges på andre websteder end Udvandrerne.dk, beregnes et tillæg på 100 pct.

Annoncøren beholder den fulde ophavsret til alle bannerannoncer, som Udvandrerne.dk har produceret/tilrettet.

Skribentmail: