PENSION, OPSPARING, SKATTER, AFGIFTER, DOBBELTBESKATNINGSAFTALE, FRADRAG, FØRTIDSPENSION, GRUNDE, JORD, TILSKUD

Kommentarer til HANS SØNDERS indlæg om KLYNKERI !

Flag 21-10-07 ~2 minutters læsning · 421 ord

Kære Hans Sønder !

TÆNK hvis folk kun udtalte sig om det de havde forstand på !!!

Ja, så var dit indlæg da i hvertfald blevet meget meget kort.

Nu mener jeg absolut IKKE dette forum skal bruges til mudderkastning, men dit totalt udvidede indlæg kræver nogle kommentarer med på vejen !

Jeg giver dig HELT RET i at dem du kalder rigmænd, skal betale skat til Danmark af de store opsparinger de HAR fået fradrag for ! Så langt så godt.

MEN: Denne lov, som du så skadefro håber bliver vedtaget med 20-30 års tilbagevirkende kraft, ja den rammer faktisk osse almindelige «fattigrøve» der af helbredsmæssige årsager er blevet nødt til at gå på førtidspension.

Som du selv skriver må «man» overholde de i de respektive vedtagne love og det er lige netop hvad danske pensionister gennem mange år har gjort i Spanien !!!

Nemlig betalt SKAT til det land de opholder sig i og hvor de slider på såvel veje, sundhedsystem, skoler m.v.

Nu KAN det jo aldrig blive pensionisternes skyld at der er indgået en dobbeltbeskatningsaftale mellem Spanien og Danmark !!

For lige at banke nogle meget banale ting på plads, så er der IKKE nogen danskere der er immigreret der på NOGEN MÅDE kan nyde godt af en adresse i Danmark !! Ene og alene af den grund at du SKAL være frameldt folkeregistret for at kunne immigrere OG blive skattefri.

Dit ynkelig ævl om manglende rødvin og bøffer vidner også om du ikke har sat dit en dyt ind i noget som helst.

Dit lige så ynkelige ævl om at «I bare rejser hjem og lader Jer indlægge» ER noget ævl!! Nemlig fordi Sygehusvæsenet er væsentlig mere effektivt i Spanien end i Danmark. Pr. definition bliver du opereret efter behov og ikke efter ventetider !

DU har valgt Thailand med de regler der gælder der og vi andre har valgt et EU land.

Begge steder overholder vi landets love og så er den ikke længere !

Med din indstilling om at man må rette ind efter ens bopælslands regler, forstår jeg slet ikke hvordan du dog overhovedet kunne finde på at bruge tid på at ringe til Danmark og bede om eventuelle tilskud !!

Så kære Hans ! Stik piben ind, nyd dit liv der hvor du er og sæt dig ind i tingene inden du kommenterer dem en anden gang.

Og kom så op med humøret ! Det var vist en dårlig dag du kom til tasterne…

De bedste hilsner

Lene Hjelm

Redaktør

Spanien-Forum udvandrerne.dk

Skribentmail: