PENSION, OPSPARING, ØKONOMI, DOBBELTBESKATNINGSAFTALE, FRADRAG, GRUNDE, JORD, HOSPITALER

Ophævelse af dobbeltbeskatningsaftalen med Spanien!

Flag 11-07-07 ~2 minutters læsning · 251 ord

Helt ærligt, hvad er problemet med at betale Dansk skat af sin pension?… Fradraget på indbetalingerne var jo gode nok ikke?…

Set i lyset af de nye regler med beskatning i Danmark er der da endnu større grund til at forlade landet, alene leveomkostninger i et land som Spanien er 30-50% lavere sammenlignet med DK.

Man skal jo selvfølgelig selv betale for en privat sygeforsikring hvis man vil have fuld dækning, men for en person på 60 år kan det klares for €60 pr. måned. Denne forsikring dækker indlæggelser på privathospital, special læger, samt behandling i udlandet, eks Danmark, med op til €30.000.

Resultatet er til at få øje på…

Du kommer til at bo i et land med 320 solskinsdage om året, sparer 30-50% på dine leveomkostninger i forhold til DK, har adgang til et moderne sundhedsvæsen uden ventelister og med den nyeste teknik, og er kun 3 timer væk fra familien med fly (hvis du vælger Alicante på Costa Blanca).

Samtidig har du jo så også muligheden for arbejde et antal timer om ugen hvis du har lyst, hvilket selvfølgelig kun bliver beskattet med 12-15% i Spanien, og kun på den del der overstiger dit Spanske personfradrag!.

Alt i alt må man jo konstatere at man ved at bytte DK ud med Spanien højner sin levestandard betydeligt, især hvis man «kun» har sin pension at leve af.

Så sælg huset i DK, tag friværdien med dig til Spanien SKATTEFRIT!, og invester pengene i et bedre liv for jer selv.

Skribentmail:

Mere info: http://www.eastcoast-estates.com