VIRKSOMHED, KVALITET, ADVOKATER, EJENDOMME, ENERGI, GRUNDE, JORD, REVISORER, UDSIGTSBOLIGER, VILLAER

Læs en reference som der er fjernet på hjemmesiden Ejernes Hus ved Henrik Rosensten

Flag 27-11-10 ~4 minutters læsning · 680 ord

Der er noget der undrer mig meget vedrørende Ejernes Hus og Henrik Rosensten.

Hvorfor er denne reference fjernet på Ejernes Hus hjemmeside hvis du går ind på den i dag?

Jeg tror ikke på denne reference , man fjerner da ikke en så positiv anmeldelse af et firma.

Jeg har også søgt på denne Formand Ole Hansen men han findes ikke.

Referance:

Hvorfor skiftede vi til Ejernes Hus ?

Først og fremmest grundet økonomien, Ejernes Hus kontaktede os, og fik lov til at komme på et af vores bestyrelsesmøder og præsenterer for os hvem de var og hvilken fordele vi som ejerforening og ikke mindst som bestyrelse kunne opnå gennem et fremtidigt samarbejde med Ejernes Hus.

Mødet kom i stand og Ejernes Hus medarbejder kom til den aftalte tid, og efter ca. ½ times tid, havde vi fået et godt indblik i hvad vi kunne opnår, det skal her lige siges at vores nuværende administrator er et advokatkontor, som vi har haft igennem de sidste 8 år.

Vi havde på forhånd oplyst Ejernes Hus om vores nuværende pris på ejendomsadministration og hvor mange vi er i ejerforeningen, ligeledes havde vi givet dem en kopi af vores vedtægter – sidste års regnskab – referat fra vores sidste generalforsamling – vores energimærke rapport,samt en kopi af vores forsikringspolice for ejendommen.

På mødet fik vi så oplyst at vi kunne opnå en besparelse på 35 % svarende til 69.845,00 kr. årligt, samt en besparelse på vores forsikring ( her havde de et konkret tilbud med ) på 42.521,00 kr. årligt. Og derudover ville der være en besparelse på revision på 10.450,00 kr. Årligt så alene på disse 3 områder kunne vi altså opnå en samlet årlig besparelse på 122.816,00 kr. Vi var naturligvis interesseret i at få oplyst hvordan disse besparelse kunne fremkomme: til dette fik vi følgende svar:

Da Ejernes Hus udelukkende kun tilbyder administration af ejerlejlighedsforeninger, er der derfor ikke så mange omkostninger forbundet med dette, så derfor kan der altid som et minimum opnås en besparelse på 35 % på administrationsgebyret, og i flere tilfælde mere, og det er helt de samme ydelser ( som vores nuværende administrator ) som vi som ejerforening og bestyrelse opnår, ja vi har endog opnået flere gennem Ejernes Hus, men det vender jeg tilbage til senere, Vores forsikring havde de gennemgået, og grundet at Ejernes Hus forhandling med forsikringsselskabet, opnåede de denne besparelse, sikkert også i kraft af at de har mange ejerforeninger, og derved opnår gode mængde rabatter som kommer vores ejerforening til gode, De har ligeledes en samarbejde med et revisionsfirma som tilbyder en fast pris til ejerforeninger, og her betød dette altså at vi kunne spare 10.450 Kr. alene på denne post.

Derfor besluttede bestyrelsen at der blev skiftet til Ejernes Hus, dette er sket for 3 mdr. siden og jeg må sandelig sige at det har vi ikke fortrudt, ikke nok med at vi har opnået store besparelser til glæde for alle vores ejere, men vi har så sandelig også kunne mærke det på den måde at vi har fået en meget tættere dialog med vores administrator, og der har vi følt meget positivt, vi har fået udarbejdet en 5 års vedligeholdelseplan, hvor der er udsigt til at vi kan opnå flere besparelser over en årrække, her kan bla. Nævnes at vi nu monterer vandmåler i alle boliger og vores el-måler aflæses over nettet, og sidst men ikke mindst fik vi oplyst at vores energi mærke udløber om 6 mdr, det havde vi i bestyrelsen ikke lige tænkt på, så det er dejligt at vide som formand at vi nu har et administrationsfirma som varetager vores interesser 100 % og hele tiden er på forkant med hvad vi skal tage action på.

Jeg kan derfor kun medgive mine bedste anbefalinger til dem som måtte læse dette, om at skifte over til Ejernes Hus – for det kan virkelig betale sig.

Med venlig hilsen

Ole Hansen Formand

Ejerforeningen Frederiksgården

Login Beboere

Brugernavn:

Adgangskode:

Login Bestyrelse

Din Sikkerhed

Advokat Samfundet

Referencer

Ejernes Hus. Tlf. 6310 0098. info@ejerneshus.dk

Pilegårdvænget 18. 5240 Odense NØ

Skribentmail: