REJSE, TRANSPORT, ØKONOMI, FLY, GRUNDE, JORD, LEDELSE

Norwegian sikrer rekordbillige Thailand-flyrejser

Flag 09-08-13 ~2 minutters læsning · 245 ord

Det norske lavprisselskabs entré på langdistancemarkedet har presset priserne på ruteflybilletter til Bangkok. Billetpriserne er i september måned 11% lavere end for et år siden og de laveste nogensinde.

Beregningerne stammer fra den seneste udgave af Dansk Flyprisindex, som udgives af rejsesøgemaskinen travelmarket.dk.

Hvert år kommer omkring 165.000 danskere på ferie i Thailand, og af dem kommer de 115.000 via Suvarnabhumi International Airport i Bangkok. På grund af regntiden er det mest attraktivt fra november til udgangen af april. Her vil billetpriserne ligge på det højeste niveau.

Uden for sæsonen har det været muligt under kampagner at finde billetter ned til omkring 4.000 kroner, men det har Norwegian vendt op og ned på efter introduktionen af Bangkok-ruter direkte fra Oslo og Stockholm med tilslutning fra København.

I september er det muligt at købe returbillet fra København via Stockholm til Bangkok for 3.650 kroner. Dette prisniveau er omkring 11% lavere end på samme tid sidste år og det laveste nogensinde.

Ved sammenligning af Norwegians billetpris med andre flyselskaber skal man regne med et tillæg på 1.000 kroner, hvis man ønsker indcheckning af et stykke bagage, foretage sædereservation og sikre sig morgenmad og middag på flyet.

“Norwegian har lagt et ekstra pres på markedet, der typisk har været domineret af Thai Airways og SAS, samt europæiske og mellemøstlige selskaber via deres respektive hubs. Vi kommer til at opleve en sæson, hvor Thailand-priserne bliver de laveste nogensinde – også i vintermånederne,” mener adm. direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk.

Skribentmail: