REJSE, TRANSPORT, JURA, REGLER, FLY, GRUNDE, JORD, LEDELSE

Reservation af flyrejse / annullering

Flag 03-03-13 ~Et minuts læsning · 211 ord

Ultimo november 2012 bestilte jeg på Pegasus’ hjemmeside flybilletter (2 personer) København -Antalya / retur. Afrejse: 10 maj 2013 (direkte) - retur 01 juni 2013 (skift i Istanbul). Hjemmesiden var (som ofte før) træg / svær at tackle - jeg måtte omskrive flere gange og var i tvivl om hvorvidt købet var gennemført. Desværre fik jeg af ovennævnte grunde (naturligvis ved en fejl) booket 2 næsten identiske rejser. Dagen efter gik jeg ind på hjemmesiden og annulerede den ene booking, hvorefter jeg antog at sagen var i orden.

Prisen for de 2 booking’s var hhv. dkr 2.890 og dkr 3.128 (samlet pris dkr 6.018) og det var sidstnævnte booking jeg annulerede. Beløbet 3.128 blev refunderet med dkr 652 - prisen for den annulerede rejse blev herefter dkr. 2.476 - (et urimeligt beløb for ingenting når tillige antages, at bookingen er solgt til anden side).

Problemstillingen er - via en omfattende korrespondance - forelagt Pegasus, hvor selskabet afviser og argumenterer, at man har fulgt gældende regler (findes på hjemmesiden) - også selvom annuleringen er sket mere end 5 mdr før rejsen. Iøvrigt er regelsamlingen svært tilgængelig for menigmand.

Er der nogen blandt læserne på Udvandrerne der kan nikke genkendende, eller nogen af eksperterne kan hjælpe mig videre ?

Venlig hilsen Finn Gregers

Skribentmail: