INVESTERING, ØKONOMI, AKTIER, FLY

Er trykningen af drakmer ved at blive aftalt?

Flag 18-05-15 ~Et minuts læsning · 181 ord

Udvandrerne.dk render normalt ikke med sladder. Men følgende rygte er dog så vidtrækkende, at det bør komme til alles kendskab: Det siges, at Grækenlands regering ligger i forhandlinger om trykning af drakmer, som atter kan blive landets valuta, hvis det forlader euroen.

Ordren skulle efter sigende være på vej til firmaet Fortress Paper Ltd., som ligger i Vancouver, Canada. Ledelsen af firmaet vil - af indlysende grunde - ikke kommentere rygterne, men kursen på firmaets aktier har ingen kunnet «lukke munden på». Den er steget 67 pct. på en måned.

Artiklens forfatter ærgrer sig over, at han ikke havde haft nyheden for en måned siden. Det kunne have sendt en klækkelig aktie-gevinst ned i baglommen.

Alligevel er han ikke mere forbistret, end at han godt vil hjælpe alle læsere til at få lidt mere ud af den såkaldte «grexit», end han selv har fået. For hvem skal flyve de mange pengesedler over Atlanterhavet til sin tid, ræsonnerer han i artiklen. Det kunne vel godt gå hen at blive en indbringende forretning, lyder det underliggende aktietip, som hermed stilles til fri disposition.

Skribentmail: