INVESTERING, ØKONOMI, AKTIER, OBLIGATIONER

Barberer 80 pct. af omkostningerne ved aktiehandel

Flag 26-01-15 ~Et minuts læsning · 171 ord

Det hollandske selskab Degiro slår sig nu op på det danske marked ved at tilbyde lave omkostninger for handel på nettet med aktier og andre værdipapirer. Selskabet vurderer selv, at dets gebyrer på onlinehandel med aktier ligger 80 pct. lavere end konkurrenternes.

Artiklen bringer et eksempel med en transaktion med Google-aktier for DKK 50.000 på Nasdaq-børsen i New York. Den tager Degiro et gebyr på DKK 4,13 for. Nordnet er næstbilligst med den samme handel, men her løber gebyret op i DKK 76,05. På tredjepladsen følger Saxo Bank med et gebyr på DKK 87,75.

Hos de store banker i Danmark ligger prisen endnu højere. F.eks. koster en lignende transaktion DKK 250 i Nordea, Jyske Bank og Sydbank, og Danske Bank skal have DKK 300 for at gennemføre en lignende handel.

Samtidig tilbyder Degiro, at du kan have dit depot gratis online hos dem. Opsætningen af det hollandske handelssystem tager ifølge artiklen blot 10 minutter - inklusiv adgang til at overføre penge fra sin egen konto til handlen, fremgår det af artiklen.

Skribentmail: