OFFENTLIG, ADMINISTRATION, SKATTER, AFGIFTER, FØRTIDSPENSION, GRUNDE, JORD, UDLANDSDANSKERE

Idioterne i det offentlige der sidder og tager beslutninger

Flag 18-08-10 ~2 minutters læsning · 265 ord

Hvorfor denne hetz mod danske pensionister, der har valgt at forlade deres hjemland af den ene eller anden grund?

Disse udlandsdanskere belaster jo ikke det danske sociale system på nogen måde ud over deres pension, som de jo også ville modtage, hvis de boede i Danmark. Hvor meget mon skatteyderne sparer på at disse mennesker har valgt at bosætte sig udenfor Danmarks grænser?

Hvorfor forskellen på førtidspensionister og efterlønsmodtagere?

Førtidspensionisten kan bosætte sig hvor i verden han/hun ønsker det, medens efterlønsmodtageren er begrænset til at vælge et land i EU! Ingen af disse pensionister behøver at stå til rådighed for arbejdsmarkedet! Det er jo himmelråbende sindsygt!

Hvert år modtager jeg et dokument fra Socialministeriet, som jeg skal underskrive på tro og love, at jeg bor alene. Ellers bliver min pension nemlig nedsat med 30%! Samtidig sender staten milliarder af danske skattekroner ud til verdens afkroge for at støtte mere eller mindre tvivlsomme projekter!

Her i Brasilien er jeg blevet opereret for en mangeårig ryglidelse, som man ikke hverken havde evner til eller ville hjælpe mig med i Danmark!

Vi udlandspensionister sparer de danske skatteydere for milliarder af kroner hvert år, og så har man oven-i-købet taget valgretten fra os til kommunalvalgene! Det er nu nok af ren og skær missundelse fordi man ved, at livet i mange andre lande er betydelig bedre end i Danmark!

En Dansk pensionist som bor i udlandet er skattepligtig til den Danske statskasse!

Jeg har ingen ejerbolig/adresse i Danmark overhovedet! Jeg har ikke engang et Dansk sygesikringsbevis, og jeg vil faktisk også helst være foruden! Det lort virker alligevel ikke!

Skribentmail: