SOCIAL, SUNDHED, KØB, SALG, TYVERISIKRING

Skal vi ikke lige klappe hesten?

Flag 04-06-07 ~Et minuts læsning · 186 ord

Danskere som lader sig operere billigt i udlandet, spiller i virkeligheden hasard med deres eget helbred. De rejser nemlig uden nogen form for sikkerhed, lød konklusionen i et indslag i aftenens TV-avis.

Jeg bor permanent i Brasilien, hvor lægerne er fantastisk dygtige! Jeg er selv blevet opereret her i byen Curitiba og har intet at klage over. Min søn var på besøg for 2 år siden og kom til skade. Han havde ikke tegnet nogen forsikring, men vi kørte ham til det lokale offentlige sygehus, hvor lægerne tog sig af ham. Han skulle ikke engang opgive sit navn. Han fik et 1. klasses behandling og kom til med det samme. Jeg har fået permanent opholdstilladelse her og betingelsen for at få den opholdstilladelse var, at jeg havde en privat sygesikring, ellers havde jeg aldrig tegnet en sådan!

Min veninde har en handykappet datter som ikke kunne lære at gå hvis ikke lægerne her havde vøret så dygtige. De skar begge hendes ben op på langs og byttede om på musklerne. Ellers havde hun været henvist til en kørestol. I dag kan hun både løbe og danse!

Skribentmail: