SOCIAL, SUNDHED, FORSIKRING, SERVICE, GRUNDE, JORD

IHI danmark på britiske hænder

Flag 15-10-05 ~2 minutters læsning · 360 ord

Danmarks største selskab for sygeforsikringer solgt til britiske BUPA.

Det store britiske sygeforsikringsselskab BUPA (British United Provident Association) købte i sommer hele aktiekapitalen i det danske selskab International Health Insurance danmark a/s. BUPA har samtidig i sommer købt det amerikanske forsikringsselskab AMEDEX.

«Vi ønskede at købe IHI, fordi selskabet er meget dygtigt på sit område. Vi har set, hvordan kunderne vælger IHI på grund af den enestående kvalitet, der kendetegner dets forsikringer, og det er vores hensigt at fortsætte forretningen på det samme grundlag. IHI er en fremragende og meget kundefokuseret virksomhed med et meget højt kvalitetsniveau i den service, kunderne får. Det passer godt sammen med BUPAs forretningskultur,» erklærer John Stubbington. Han er markedsdirektør hos BUPA og flyttede i sensommeren til København for at forberede overtagelsen.

IHI skal blive i København

IHI og BUPA hører for fremtiden sammen i en stor gruppe. Det åbner muligheder for at slå ressourcerne sammen, så der kan skabes mere værdi for vore kunder, påpeger Stubbington. Han oplyser, at selskabet under IHI-navnet vil fortsætte med at yde service fra sit nuværende hovedkvarter i København.

Vi er bevidst om, at vi med IHI har erhvervet mere end tre årtiers viden, erfaring og kompetence, og det agter vi at fastholde. Og vi gennemgår nu nogle af de services, IHI tilbyder fra København, så vi bliver i stand til at tilbyde dem til andre af BUPAs kunder.

Også det amerikanske AMEDEX skal fortsætte i sin nuværende struktur, oplyser John Stubbington. De to nyerhvervede selskaber vil samarbejde med BUPA International, der har omkring 300.000 kunder blandt expatriates i hele verden.

BUPA har 7,8 mio forsikringstagere

BUPA har hovedsæde i London. Selskabet har i alt 7,8 millioner forsikringstagere i 180 forskellige lande. Selskabet er specialiseret i sygeforsikring og hospitalsforsikring. Det er grundlagt i 1947 og beskæftiger i dag 40.000 medarbejdere.

AMEDEX er et amerikanske syge- og livsforsikringsselskab, som fortrinsvis har sine kunder i Latinamerika og Caribien. Det har mere end 100.000 kunder i 42 lande.

IHI er et af verdens førende selskaber inden for internationale sygeforsikring. Selskabet tilbyder også rejseforsikringer og forebyggende sundhedsservices. IHI har godt 240.000 forsikringstagere i 190 lande, deriblandt særligt mange i Europa, Asien og Latinamerika.

Skribentmail: