BOLIG, FINANSIERING, BOLIGLÅN, SERVICE, UDENLANDSK, PANT

Danske boliglån på fransk

Flag 19-09-05 ~Et minuts læsning · 149 ord

Det begyndte som et eksperiment. Men eksperimentet viste sig bæredygtigt. Siden åbningen af sit franske repræsentationskontor i Cannes for blot to et halvt siden, er Nykredit flyttet fra en adresse til en anden, har udvidet medarbejderkredsen og begyndt at strække fangarmene ud fra udgangspunktet, et relativt smalt område langs Rivieraen, til andre egne af Frankrig - og til andre kundegrupper.

På et niveau er Nykredits største realkreditinstitutions invasion på Azurkysten en simpel forretningsdisposition, et spørgsmål om at følge kunderne. Men samtidig afspejler Danmarks største realkreditinstitutions udvikling siden opstarten i den fashionable Rue Antibes i 2002 mange danskeres voksende trang til at blive ”udedanske,” heltids eller deltids.

Endelig viser en voksende låneportfolio, der i år for både Spanien og Frankrig vil runde en milliard kroner, at danske finansinstitutioner somme tider kan noget som deres større, internationale rivaler har svært ved at gøre dem efter. Hurtig og effektiv ekspedition og service.

Skribentmail: