FORBRUG, KVALITET, HÅNDVÆRKSARBEJDE

Svært og dyrt at få en god håndværker

Flag 14-04-15 ~2 minutters læsning · 255 ord

Selv om man normalt kan købe alt i USA, så kniber det alligevel gevaldigt med at skaffe noget så banalt som en god og ikke alt for dyr håndværker i verdens mægtigste land. Faktisk er selv de dyre ikke en gang ret gode.

Sådan lyder erfaringen fra Berlingskes Kristian Mouritzen, efter at han skulle have repareret et utæt ovenlysvindue i sin lejlighed i Washington.

Der er kort sagt mangel på dygtige håndværkere i det ellers så gesjæftige land, og det fik skribenten at føle. Først blev der bestilt et par billige latinoer til at klare sagen, men de var ikke forsikrede. Og det kan blive en alvorlig sag for ejeren af ejendommen, hvis det reparerede senere skulle gå i stykker - og måske endda gøre skade på andre ting.

Så latinoerne blev aflyst, og en «officiel» håndværker toppede op. Men han var nu heller ikke bedre, end at han havde taget en lavpris-latino fra El Salvador med sig. Så kunne latinoen ellers få lov at springe på chefens kommando, selv om han havde svært ved at nå lyset.

Men sagen blev da klaret. Men først efter, at både elektrikere, malere, og chefen en sidste gang havde været forbi. Trods alle de mange kokke kan skribenten ikke svinge sig op på mere end karakteren middel for arbejdet..

Men det var de bedste håndværkere, der var til at få. Og så var de forsikrede. Dermed kommer der i det mindste ikke en lang retssag oveni, hvis kvaliteten af arbejdet alligevel skulle vise sig at være for ringe.

Skribentmail: