BOLIG, JURA, REGLER, ADVOKATER, BOLIGKØB, BUREAUKRATI, BÅDE, FERIEBOLIGER

Troll-home/Advodan (Nu Agger, Berg, Drews Advokater)

Flag 04-05-08 ~2 minutters læsning · 299 ord

Med henvisning artiklen i Jyllands-Posten d. 3. maj ser man jo desværre et godt eksempel på hvor galt det kan gå for en køber, når man på uheldigvis ikke får valgt en seriøs mægler/advokatkombination. Kendelsen fra advokatnævnet kan læses på.:

http://www.advokatnaevnet.dk/Default.asp?ID=174 ”Bjarne Ditlevsen, Vojens”

Netop sikkerheden, for køber og en professionel mægler der ville leve op til de normer som vi danskere efterspørger ved køb af bolig, var noget af det mest elementære, som vi købere blev lovet forud for vort boligkøb, med bistand fra Bjarne L. Ditlevsen. Som man kan se af indlægget med Benny Meyer i avisartiklen, og hvis synspunkt angående at, vi har fået ret i vores klagesager, dette synspunkt deler jeg men, for mit vedkommende vil jeg gerne tilføje, skal man sætte spørgsmålstegn ved, om man kan stole på en dansk advokat, når advokaten ikke er frataget sin bestalling, for disse sammenblandinger af egene interesser.

Man skal naturligvis ikke holde sig tilbage for at købe feriebolig i Tyrkiet, såfremt man ønsker at feriere i dette dejlige land, men selvfølgelig med stort omhu vælge et seriøst mæglerfirma der har forsikringsforhold og godkendelserne i orden - dem er der heldigvis også nogle af.

Derfor er det meget vigtigt, at tilbageholde købesummen, eller som det mindste sikrer sig ved en bankgaranti i en dansk bank indtil alt, både med hensyn til byggeriets fulde færdiggørelse, godkendelser fra myndighederne og skødeforhold er i orden.

Uanset hvor rar, hjælpsom og reel, mægleren synes at være, og hvor mange løfter man som køber bliver lovet - kan det ofte ændre sig når vedkommende har fået hele købesummen, som man ser det her er sket for den uheldige køber.

Derudover vil det altid være en god ide at have en uvildig person ved sin side, der kender til forholdene i Tyrkiet.

http://www.udvandrerne.dk/tyrkiet/generelle-forhold/ejendomsmaegler-lover-meget-betingelserne-undertegnede

http://www.udvandrerne.dk/tyrkiet/generelle-forhold/ejendomshandler-fusket-skribentnavne-tilsyneladende-personers

Skribentmail: