GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, ADVOKATER, EJENDOMME, SMYKKER, URE, SERVICE, ISENKRAM, IT

SERVICE FIRMA – MÆGLER – ADVOKATER

Flag 06-12-09 ~2 minutters læsning · 407 ord

Royal Home Service (RHS),fortsætter hvor Troll-Home (TH) og advokat Bjarne Ditlevsen (BD) slap, set ud fra mine erfaringer, dvs besvare ikke henvendelser pr. mail og telefon.

Det skal bemærkes, der har været indlæg her på udvandrende omkring TH og BD´s sammenarbejde, hvor BD udfærdigede kontrakterne og overførte købesummerne sammen med advokat Erik Berg (EB) i modstrid med kontrakterne.

Kort fortalt har RHS lavet et sammenarbejde med TH om service i Alanya.

Dette betyder også at arbejde de som sælger har forpligtet sig til at udføre for undertegnet, er videregivet til RHS.

Jeg har ikke modtage svar på mine mails til Henrik Rosensten (HR) RHS, siden maj, trods gentagne rykkere.

Første gang jeg henvendte mig angående dette stykke ”arbejde” var i januar 2009.

Det hjælper ikke meget at ringe, for telefonen bliver ikke besvaret, ligger man en telefonbesked, ringer HR ikke tilbage.

I vores ejendom blev der lavet en aftale mellem nogle køber i ejendommen på den ene side og TH - BD, EB og de andre advokater, på den anden side, hvor RHS skal vare den som udførende aftalen.

Her er der ikke sket nogen synlig forbedringer, og hvor aben skal placeres er for mig uvis, dog er er der køber som endnu engang kommer i klemme i dette spil, og skabt uoverensstemmelser køber i mellem.

Som en anden debattør skriver, skal man holde sig fra køb ved tjenere, taxa chauffører etc. eller som i dette tilfælde en tidligere brugtvognsforhandler, var det vist.

Derfor entrerede jeg med en advokat, der i sin markedsføring bl.a. advarede mod at Tyrkiet kunne blive et wild east miljø, sammenlignet med det wild vest miljø, som advokaterne havde set i Spanien og Frankrig.

Spørgsmålet er så om Tyrkiet er blevet til et wild east miljø, hvor ”krage søger mage” i bestræbelserne på hurtig indtjening.

Der er mange om buddet, på service siden og som det fremgår her på udvandrende er det med et forskelligt resultat til følge.

For god ordensskyld skal det bemærkes at jeg ikke har service ved nogle af de firmaer, der har været med i denne diskussion, men et firma hvor man til dato har valgt at indgå i dialog, hvilket jeg naturligvis håber de fortsætter med.

Jeg kan på ingen måde give de omtalte personer mine anbefalinger, men derimod kunne der skrives en bog om hvordan hele har forløbet.

I er velkommen til at skriver på min mail, hvis der er noget som i gerne vil bidrage med.

Skribentmail: