BOLIG, KØB, SALG, BÅDE, EJENDOMSMÆGLERE, GRUNDE, JORD, SKØDER

Kommentar til - Troll-Home er god nok

Flag 19-11-08 ~3 minutters læsning · 589 ord

Kære Bent Nielsen

Denne form for skjult reklame er set i flere tilfælde her på udvandrende, også fra Troll-Home:

http://www.udvandrerne.dk/tyrkiet/generelle-forhold/ejendomshandler-fusket-skribentnavne-tilsyneladende-personers

http://www.udvandrerne.dk/tyrkiet/generelle-forhold/ejendomsmaegler-lover-meget-betingelserne-undertegnede

Jeg indrømmer gerne at, kendskabet til Bulgarien er begrænset, så derfor er mine kommentarer rettet mod dine tyrkiske interesser, hvor du gentagne gange har uddelt roser til Troll-Home.

http://www.udvandrerne.dk/tyrkiet/bolig/troll-home-advodan-haderslev-vojens-aggerbergdrews-advokaterne

Som du kan se af nedenstående, tillader jeg at referer til en af dine tidligere hjemmesider.

Citat fra SunHomes.:

SunHomes er et dansk ejendomsmæglerfirma, startet i 2005, af statsautoriseret ejendomsmægler MDE Bent Nielsen der i 26 år har drevet ejendomsmæglerfirma i Korsør.

Vi har et bredt udvalg af boliger lige fra små citylejligheder til store luksusvillaer.

Vi samarbejder i Tyrkiet med det dansk/tyrkiske bygge- og ejendomsmæglerfirma Troll-Home Construction & Real Estate som har bygget og formidlet boliger til udlændinge i ca. 5 år. I Bulgarien samarbejder vi med BulgarienEstate Aps., der har formidlet boliger i Bulgarien i flere år.

For at sikre vores kunder en juridisk og sikker handel, samarbejder vi med advokatfirmaet ADVODAN i Vojens og Haderslev, der har mere end 15 års erfaring med ejendomshandel i udlandet, især Spanien, Portugal og Bulgarien, men også andre lande. ADVODAN har arbejdet med ejendomskøb i Tyrkiet i ca. 3 år. Vi har dansk talende personale på vore kontorer i Alanya i Tyrkiet og Sunny Beach i Bulgarien, som er med hele vejen igennem boligforløbet, så der ikke skulle opstå nogle sprogvanskeligheder undervejs i forløbet.

Vi tilbyder vores kunder et total koncept via vores servicepakke, som gør det let og betryggende og eje en bolig i udlandet.

SunHomes lægger meget stærk vægt på det unikke købersikrings-system, som ADVODAN har udviklet. Det går ud på, at købesummen deponeres på en dansk klientkonto i en dansk bank, og at der ikke frigives en krone til sælgeren, før køber har fået sin juridiske ret til skødet sikret. Vi kender ikke andre, som har et tilsvarende system. Stort set alle andre formidlere i Danmark lader deres købere betale store dele af købesummen, under tiden hele købesummen, under nogen form for juridisk sikring af deres rettigheder.

Så købersikring er et af vore stærke salgsargumenter.

Herudover forhandler vi kun projekter, som vi har eneret over, og hvor vi derfor kan styre alle vilkårene, og hvor køber kan være sikker på at få den bolig man gerne vil have.

Vi har også udviklet et kvalitetssikringssystem, hvor vi tager hånd om at sikre, at projekterne bliver færdiggjort inden for aftalt tid og til den aftalte kvalitet. Alle projekter har tilknyttede fælles faciliteter i høj standard.

Hos os betaler du ikke købersalær. Ifø1ge Dansk Ejendomsmæglerforening er det i strid med god ejendomsmæglerskik at modtage penge fra både køber og sælger.

Kontakt os og hør mere om de mange muligheder i Tyrkiet og Bulgarien. Du er altid velkommen til at ringe til os, og få en snak og rådgivning. Vi realiser din drøm på en sikker måde.

På gensyn til en boligsnak hos SunHomes.

Citat slut.

Ud fra denne hjemmeside kan jeg se at du reklamere for et kvalitetssikringssystem.

På samme hjemmeside har du formidlet boliger i det projekt som jeg har købt i, dog uden at Troll-Home har leveret varen. Det kunne måske være en opgave at tage fat på!!!

Grunden har jeg tidligere beskrevet her på udvandrende, men kort fortalt, har advokatfirmaet overført køberes betroede klientkonto midler uden den købersikring du omtaler.

http://www.udvandrerne.dk/tyrkiet/bolig/troll-homes-samarbejde-advokaterne-vojens-haderslev-advokatfirmaet

Jeg er naturligvis ikke blind for dine interesser i dag, stadig er at sælge boliger i det tyrkiske, iflg. din hjemmeside, men spil dog med åbne kort !!! Webmaster sælger sikker gerne en reklame til dig.

Skribentmail: