BOLIG, KØB, SALG, ADVOKATER, EJENDOMME, EJENDOMSMÆGLERE, GRUNDE, JORD, LEJLIGHEDER, SKØDER

Bedrageri!!!

Flag 31-01-08 ~3 minutters læsning · 578 ord

Er man ikke selv lidt skyld i, at man i dag bliver snydt ved ejendomshandel i Tyrkiet??

Undskyld, men dem der i dag bliver snydt, er … selv lidt ude om det.

Lige meget hvem, hvor eller hvor meget, nogle mennesker snyder andre for, så er det efter min mening mangel på respekt for andre mennesker. Mangel på respekt generelt, der ”driver” disse mennesker. Nu er det ikke for at ”pudse” min glorie, men jeg har godt nok svært ved at forstå de danskere, der stadig bliver ved med, «at ville snydes», fordi man vælger at købe lejlighed af en skopudser eller af tjeneren på den lokale cafe!!!. Dette kunne man ALDRIG finde på hjemme i Danmark. Hvorfor så, når man er i Tyrkiet? Det kan da ikke mere overraske nogen, at der er svindlere i Tyrkiet. Desværre viser det sig ofte, at dem der har snydt de fleste danskere, er danskere, uden nogen form for uddannelse, men de taler jo dansk!!!!.

Hvorfor bliver man ved med at købe af disse ”tilfældige” mennesker? Alle burde da snart have hørt, at man skal passe på.

Nu har der godt nok lige været en sag, med en eller måske flere danske advokater, der ikke kunne få nok. Men hvis der er kunder der er blevet snydt ved at handle med dem, vil de få erstatning.

Der findes mange danske ejendomsmæglere, og med danske ejendomsmæglere, mener jeg dem der har en ”rigtig” uddannelse, som har papir på at de må kalde sig for ejendomsmæglere, som driver forretning fra Danmark og som dermed har en forsikring og garantier, der betaler hvis man skulle miste penge.

Mange byggefirmaer i Tyrkiet, har accepteret, der vi kalder: at handle efter de Danske regler.

Det er at handle, som i Danmark. Man har 6 dage til at fortryde. Man kan få sin bank eller advokat til at godkende den Danske købsaftale. Ingen penge bliver afleveret til sælger, før end køber har fået sit skøde/ tapu, så er det op til sælger at sørge for at det går hurtig. Hvis sælger ikke levere «varen», får han ingen penge og hvis handlen går i vasken, pga. sælger, får køber ALLE sine penge tilbage.

Hvor svært kan det være??

Koster det så ekstra?? Nej, prisen på lejlighederne er de samme.

Derfor. Hvis man i dag, bliver snydt i en handel i Tyrkiet, har man selv, en meget stor del af skylden.

Hvis man bare ikke kan lide de Danske ejendomsmæglere i Danmark. Så sig til den pågældende man nu vil handle med, at man kun vil handle efter de Danske regler.

Der findes da mange søde og rare mennesker, der sælger ejendomme i Tyrkiet, som naturligvis ikke kan gøre for, at de ikke har en Dansk ejendomsmægleruddannelse. Men i bund og grund er ærlige mennesker. Så tag chancen, hvis de acceptere Danske regler. Hvis de ikke vil det, hvor ærlige er de så??

Ejendomsmarkedet i Tyrkiet er ikke ”hot” som i 2005. Der er ingen grund til panik og købe ved den første man møder, der tilbyder en lejlighed. Hvis man forelsker sig i en lejlighed, som sælges af en man ikke har tillid til, så tag kontakt til en Dansk mægler (der handler i Tyrkiet). Hvis en Dansk mægler eller dennes samarbejdspartner kontakter sælger og fortæller at man har en køber, så får man lov til at sælge. Sådan er det jo.

Så igen. Hvis man bliver snydt, er man i dag selv skyld i det.

Jeg beklager.

Skribentmail: