BOLIG, KØB, SALG, ADVOKATER, EJENDOMSMÆGLERE, LEJLIGHEDER, SKØDER

Hej Jesper. Tak for de pæne ord :-)

Flag 31-01-08 ~2 minutters læsning · 348 ord

Det var nu ikke ment som en ”salgs” tale.

Men jeg syntes bare at det er pi… ærgerligt, at der kommer disse historier frem. Tv og aviserne elsker dem. Det får jo igen, Tyrkiet til at fremstå som banditternes land. Det holder da mange væk, af frygt for at blive snydt.

Jeg købte da også min egen lejlighed genne et Tyrkisk ejendomsmæglerfirma, men jeg ville ikke betale pengene forud og det kan man godt få igennem, hvis man ”bare” giver en bankgaranti. Jeg kunne heller ikke finde på at lade andre tage imod mine penge.

Men som jeg også skrev, kan man uden tvivl finde Tyrkere, rigtig mange, der er mere ærlige end mange af de danskere der er i Tyrkiet, som også bruger denne debat side til at sælge!!! Og kalder sig ejendomsmægler!!

M.H.T. priserne, at det skulle være billigere at handle ved en Tyrkisk mægler!!!! Du har sikkert eksempler. Jeg har på det modsatte. Men lad det nu ligge.

Jeg nævnte også Advodan, og jeg kan desværre også nævne danske ejendomsmæglere, der har snydt kunder. Forskellen er, at hvis man bruger autoriserede sælgere, advokater eller ejendomsmæglere i Danmark. Er det et lovkrav, at man har forsikringer der dækker evt. tab, som kunder skulle lide.

Men ideen med min ”salgs” tale var, at bede folk tænke med hovedet og ikke r…. når man handler bolig i udlandet og hvis man bliver snydt, så bære man nok en del af skylden selv, med de muligheder man har for at handle i dag.

Der har feks. også været megen debat om at købe lejlighed i et selskab for at få skøde? Handler man efter de ”danske regler” er man ude over det ”problem” for hvis man ikke kan få sit skøde, har man ikke mistet en krone.

Lad os så ”bare” sige at man handler med en Tyrker, hvorfor så ikke have en dansk advokat til at hjælpe? De kan da fortælle lidt om skatte problemerne ved at købe en lejlighed i et selskab. Når man nu ikke vil bruge en dansk ejendomsmægler :-)

Tyv tror hver mand stjæler!!!

Skribentmail: