BOLIG, KØB, SALG, ADVOKATER, FERIEBOLIGER, UDSIGTSBOLIGER

TROLL-HOMES SAMARBEJDE MED ADVOKATERNE I VOJENS

Flag 07-11-08 ~2 minutters læsning · 264 ord

I kølvandet på det tidligere samarbejde mellem Troll-Home og Bjarne L. Ditlevsen´s fra advokatfirmaet, Advodan Haderslev-Vojens (nu Agger, Berg, Drews advokater) er der efterladt en lang række købere i dybe frustrationer over, at det lovede ved købet ikke er opfyldt.

Med henvisning til de senere dages medieomtale af Bjarne L. Ditlevsen og partnere i det tidligere i Jyske Vestkysten og Jyllandsposten føler jeg anledning til at komme med følgende kommentarer:

Jeg har erfaret, at der i mange af de pågældende handler, som Advokatrådet omtaler i medierne, at Troll-Home i samarbejde med dette advokatfirma har været årsag til at mange kunder ikke har fået leveret boligen som de er blevet stillet i udsigt.

Alt dette kan måske tilskrives advokatfirmaets interessekonflikt med boligkøberne og Troll-Homes manglende vilje til når de har fået købesummen udbetalt, at levere varen.

Her kan nævnes følgende:

  1. Projekter der ikke bliver afsluttet.

  2. Påklagede mangler der ikke bliver afhjulpet.

  3. Myndighedsgodkendelser der ikke foreligger.

  4. TAPU hvorpå der ikke foreligger ISKAN

  5. En generel misligholdelse af den indgåede købsaftale.

hvor det beskrevne ikke er leveret.

Hvordan rollerne eller ”kagen” har været delt mellem parterne kan være vanskeligt at komme til bunds i - men klart står det for mig at handel med dette firma, Troll-Home, stærk må frarådes.

Desværre tager alt dette fokus fra den glæde der skulle have været i at være indehaver af en feriebolig i dette ellers så dejlige land.

Sluttelig kan jeg kun anbefale at vælge såvel advokater som mæglere med omhu og udvise den største forsigtighed når der købes bolig i Tyrkiet.

Jeg har taget ved lære af handlen med Troll-Home.

Skribentmail:

Mere info: http://eavis.jp.dk/index.php?alias=dk-jp&s=3058&p=75349