BOLIG, GENERELT, EJENDOMME, LEJLIGHEDER, STEMMERET

Der render vand ned ad væggene

Flag 18-10-11 ~2 minutters læsning · 278 ord

hej Bo

Tak for din skrivelse på udvandrene, jeg beklager at der er gået over 24 timer siden du skrev, men internettet har son det plejer været nede, så derfor.

Misforsyåelser er der mange af her i ejendommen, og det har der være lige siden ejendommen blev bygget, en af årsagerne er der har været en formand ved navn Bo Thygesen der også er administrator, personlig venner med elite der har bygget ejendommen, og som sikkert forsat skal holde sig gode venner med elite for at få der boliger til salg, en MEGET uheldig sammenblanding.

Vi har klaget over taget i 3 år intet er der sket, loftet er ved at være ødelagt væggene render vandet ned af, så hvor seriøst du har taget det er svært at forstå for en alm. dansker.

Vedr dit svar hvad der er blevet sagt på mødet med min kone, stemmer aboslut heller ikke overens, men der skal selvfølgelig gerne pyntes lidt på det her.

Dit svar var at det ikke var dig der skulle tage dig af de problemer,

men gå der hen hvor du har købt lejligheden, for elite er svære at danse med, var dit svar.

Det kan vel heller ikke være meningen at vi skal tage sig af reparationer indvendig pga. i ikke har fået repareret taget efter 3 år.

Nu skriver du i tager det meget seriøst af få taget lavet hvornår sker der noget, skal vi vente 2-3 år endnu???

Poolområdet hvornår bliver det lavet så det kan holde, og ikke kun bliver mideltidig repareret op til generalforsamlingen, denne reparation har aldrig holdt over en mdr, og det se forfærdelig ud.

Med venlig hilsen

Birger Beyer

Skribentmail: