BOLIG, GENERELT, EJENDOMME, EJENDOMSMÆGLERE, LEJLIGHEDER, LUKSUS, SPROG

Taget er utæt som en si

Flag 06-02-12 ~2 minutters læsning · 373 ord

Håber alle fejlene er blevet rettet

I går aftes på TV 3, var der en udsendelse med 2 boliger til en pris. Her blev en bolig fra Spanien og en fra Tyrkiet sammenlignet.

Boligen fra Tyrkiet ligger i Cikcilli ejendommen der heder ELITE 4. Lejligheden der blev præsenteret er ejet af Bo Thygesen.

Firmaet der præsenterede boligen, hedder også 2Base Estate Agency, og er også ejet af Bo Thygesen. Han er også administrator for ejendommen. Ligeledes sidder han i bestyrelsen i ejendommens ejerforening. Han er også med i Udvandrernes ekspertpanel. Så der er mange kasketter at holde styr på - på én og samme gang.

Lejligheden blev præsenteret som en meget fin penthouse lejlighed på 214 m2 til 249.000 Euro.

Det er sørgeligt, at man som professionel ejendomsmægler, ikke kan fortælle sandheden, når man er på TV..

Bo Thygesen fortalte, at ejendommen var isoleret på taget, så man kunne bo der om sommeren. Hvis det er tilfældet, så er hans den eneste penthouse lejlighed, der er isoleret!

Jeg har taget fotos lejligheden, hvor der absolut ingen isolering er.

Åbenbart ”glemte” Bo Thygesen også at fortælle, at taget er utæt som en si, - også i hans egen lejlighed. Dette har han selv oplyst til undertegnede, hvis lejlighed også ligger i ejendommen. Tagpappet på taget er ved at falde af flere steder og det er sømmet fast. Derfor er det også utæt.

Bo Thygesen viste også vores dejlige pool område på TV. Han har for lang tid siden lovet, at det skulle blive repareret op til generalforsamlingen? Ingen kunne se på TV, hvor galt det egentlig står til. Fliserne omkring poolen ligger hulter til bulter. Mange af fliserne er knækket og fugerne mellem fliserne ligger løse.

Selve Gril området på taget, som blev lavet for godt 1 år siden, er også meget utæt.

Hvordan kan en person som, Bo Thygesen, 2Base Estate Agency, præsentere denne her omtalte Penthouse lejlighed som en luksus lejlighed i går aftes på TV 3?

Vi har tonsvis af problemer i ovennævnte kompleks, som Bo Thygesen er ansvarlig for, som administrator. Det har han så rigeligt taget sig betalt for!

Beklager mit danske sprog - men ovennævnte skulle gerne rette op på forståelsen.

Med venlig hilsen

Birger Beyer

Svarflere meddelelser.

Skribentmail: