BOLIG, GENERELT, EJENDOMME, EJENDOMSMÆGLERE, IT, LEJLIGHEDER

Taget er utæt som en si

Flag 06-02-12 ~2 minutters læsning · 296 ord

Igår aften på TV 3 var der en udsendelse 2 boliger til en pris, her blev en bolig fra Spanien og en fra Tyrkiet sammenlignet.

Boligen fra Tyrkiet ligger i Cikcilli ejendommen der heder ELITE 4 , og lejligheden der blev præsenteret er ejet af Bo Thygesen.

Firmat der presenterede boligen heder 2 basse og er også ejet af Bo Thygesen, han er også administrator for ejendommen, sidder i bestyrelsen i ejendommen, og er også udenlandsexpert, så der er mange kasketter på, på en gang.

Lejligheden blev presenteret som en meget fin penthauslejlighed på 214 m og kun til 249000 Euro, det sørgeliger er som profesionel ejendomsmægler og så i fjernsynet, ikke engang fortæller sandheden.

Bo Thygesen fortalt at ejendommen var isoleret på taget så der var til at bo der om sommeren, hvis det er tilfældet så er hans den eneste penthaus der er isoleret over, jeg har bilder hvor der absolut ingen isolering er. Han glemte også at fortælle at taget er utæt som en si, også i hans egen lejlighed det har han selv sagt til undertegnede, hvis lejlighed også ligger i ejendommen,tagpappet på taget er ved at falde af, flere steder er det sømmet fast, og så skal det blive utæt.

Han viste også vores dejlige pool område, her bliver det repareret hver år op til generalforsamlingen, så ingen kan se hvor galt det står til, her er de flest filser skruk, mange fliser er knækket, og fugerne ligger løse.

Grilområdet som blev lavet for godt 1 år siden her er taget også meget utæt.

Hvordan kan en person som Bo Thygesen/2 basse presentere det her som en luxsulejlighed med alle de problemer som han selv skulle stå for og få lavet som administrator for ejendommen, og får rigelig betaling der for????

Skribentmail: