BOLIG, GENERELT, EJENDOMME, EJENDOMSMÆGLERE, LEJLIGHEDER, MOMS, SERVICE, SKØDER

RETTIGHEDER PÅ LOVLIGVIS !!!!!

Flag 03-02-07 ~3 minutters læsning · 462 ord

Til Allan Huglstad

Vi har læst Deres artikel om vores selskab med beklagelse. Alt hvad De har beskrevet vedr. Oguzhan Construction er fejlagtigt og vi inviterer Dem hermed til bevisførelse. Hvis De i modsatfald ikke kan bevise Deres påstande, vil vi søge vores rettigheder på lovligvis.

De påstår at have en købt en ejendom af os gennem en ejendomsmægler.

I den forbindelse har vi ikke afgivet nogen løfter som ikke er blevet overholdt og indfriet.

Ejeren af Oguguzhan Construction, Hüseyin Erkek, har siden 1987 bygget i Alanya. Oguzhan Ins.San.ve Tic.Ltd.Sti. (Oguguzhan Constructions industri og handelsfirma) blev stiftet i 1994 og tog dermed et stort nyt skridt. Oguuzhan Construction er ISO 9001 og Ukas Kavalitets Certificeret. I 2005 betalte Hüseyin Erkek et rekord stort beløb i moms. Hüseyin Erkek er til og med anden formand i Alanyas Handelskammer. Oguzhan Construction står som et eksempel i Alanya.

Vores selskab har aldrig solgt den samme lejlighed 2 gange.

Det må De bevise hvis De fastholder Deres påstand. Vi som alle andre blev berørt afden nye lov som trådte i kraft i 2005. Derfor blev overtagelse af skødet forsinket. Der findes ikke nogen købere som har betalt og ikke har fået skødet.

Prisen for vedligeholdelsesudgifterne er den samme for alle. På generalforsamlingen oplyses alle udgifter og indtægter vedr. ejendommens drift.

De har skrevet at vi har økonomiske problemer, en påstand som De ikke har ret i. Vi har en god økonomi.I vores nye salgspolitik har vi indført skøde-garanti. Vi stiller bankgaranti for de penge vores kunder indbetaler til os. Desuden modtager vi ikke penge før køber har skødet i hånden.

Angående den handel som De har haft med os, hvor De mener der er løfter som ikke er indfriet, kan De henvende Dem til det Tyrkiske Handelsministerium eller henvende Dem til retten i Alanya.I Tyrkiet går man til notaren og ordner alt det officielle, her kan svindel ikke forekomme.

De har påstået at vi bruger mafiametoder. Vores selskabsejer er tidligere SKOVFOGED, han har valgt en naturlig livsstil. I arbjedstiden kan han træffes på kontoret eller på telefonnummer:

0 242 513 58 74. Vores firma er interesseret i altid at give god service. I vores firma foregår der intet ulovligt. Som De udemærket godt ved har vores firma altid holdt hvad vi har lovet.

Vi vil foreslå at vi køber Deres lejlighed tilbage for det beløb De har betalt, hvis det er det De ønsker.

Deres mål er åbenbart at gøre reklame for Deres for Deres nye bogog derfor udnytte ufine metoder mod Oguzhan Construction.

Gennem Deres falske udtalelser sårer De andre ærlige danske kunder som har købt ejendom hos Oguzhan. Disse kunder kan give Dem den rigtige fremstilling af foreholdene hos Oguzhan Constuction.

Med venlig hilsen

Mustafa Celik

Salgsdirektør

Tel: 0 532 310 45 69

Kilde:

Skribentmail:

Mere info: http://oguzhanconstructio.com