BOLIG, KØB, SALG, EJENDOMME, GRUNDE, JORD, BUREAUKRATI

Til Chenette Sønderup.

Flag 19-09-07 ~2 minutters læsning · 328 ord

Hej igen,

Jeg tror at du enten bliver misinformeret eller også misforstår du de oplysninger som du får. Du formulerer dig i hvert fald forkert. Der er ingen lov der forbyder udlændinge i at købe ejendom med havudsigt, hverken i Bitez, Gümbet eller nogen andre steder i Tyrkiet. Jeg tror derimod at store dele af Bitez og Gümbet områderne tæt på havet er turistområder, historiske områder, 2B områder, flora der er under beskyttelse eller at der er en anden form for restriktioner i området. Dog er forkert formuleret når du siger at det er fordi det er forbudt at købe med havudsigt. Jeg kan desværre ikke sige helt konkret hvad det er da jeg ikke er lokal kendt i området men som sagt burde de mæglere og byggefirmaer der opererer i området vide det.

Desuden ved jeg stadig ikke hvad den aktuelle grund er for at du har fået afslag. Det er derfor du bør forlange at få udleveret den skrivelse fra myndighederne hvor der står at du har fået afslag. Kun via denne skrivelse kan vi se hvad problemet er.

At oprette et firma til formålet at sikre dig ejer retten af ejendommen er en udmærket løsning. Dog skal du vide at det koster ca. 1000-1500 Euro at oprette et firma. Derudover er der en drift udgift på firmaet på ca. 100-150 Euro om måneden. Denne udgift vil du have så længe du har firmaet, og firmaet har du så længe du har ejendommen. Se det derfor som en form for månedlig fællesudgift.

Når firmaet som du har etableret og er «direktør» af køber ejendommen er du sikret ejer retten.

Jeg synes du først og fremmest skal bede om denne skrivelse hvor du fået afslag på og send det til mig pr. mail. Har du yderligere spørgsmål så skriv direkte til mig på min mail som er mail@danemlak.dk og jeg vil hjælpe og rådgive dig så godt jeg kan.

Med Venlig Hilsen

Murat Esiyok

Nirvana Danemlak

www.danemlak.dk

Skribentmail: