GENERELLE, FORHOLD, SKATTER, AFGIFTER, BÅDE, FRADRAG, UDLANDSDANSKERE

Totalt STOP for skattefritagelse !!!

Flag 15-10-07 ~3 minutters læsning · 546 ord

Kære læsere og kære I er har deltaget i debatten omkring regeringens nye «tiltag», nemlig det stunt de lavede d. 11.oktober i år !

Kort fortalt går det ud at at ALLE, der EFTER 11. oktober flytter til enten Frankrig eller Spanien IKKE længere får skattefritagelse i DANMARK - UAGTET at de nye regler omkring beskatning IKKE er vedtaget !!

Desværre er det jo ENDNU engang et bevis på, at det er de FÅ der ødelægger det for de mange !

Hidtil har det jo været sådan at «hr. Hansen» kunne indbetale 1. mill. kr. på et pensionsopsparing i eksempelvis Luxembourg. Denne 1.mill kunne «hr. Hansen» så fratrække på sin DANSKE SELVANGIVELSE, selvom pengene IKKE blev placeret i Danmark ! Dradraget kunne typisk være 60%, dvs. et FRADRAG i sin indtægt på 600.000 kr. - evetuelt over en årrække, efter gældende regler…

MEN MEN MEN: Når pengene så til sin tid skulle tilbage i «hr. Hansens» lommer, ja så var samme «hr. Hansen» flyttet til Spanien/Frankrig og ville så slippe med typisk 15-20% i afgift, i stedet for den danske på 40%.

Skidegodt Egon !! Kunne man fristes til at skrive MEN ikke retfærdigt !!!

Alle disse kreative mennesker der har benyttet sig af denne helt LEGALE «fidus» - (EU-domstolen har givet den sit blå stempel), ja de er skyld i at ALLE nu rammes !!!!

Jeg talte i fredags med Skatteminsiteriet og den pågældende forklarede at han oså kun kunne beklage at det nu ville ramme «revl og krat». samtidig kunne han dog trøste den endnu ikke udrejste med, at der ville komme en overgangsordning. Det vil altså betyde at man ikke lige med det samme rammes af samme beskatning som hvis man boede i danmark, men ville være en del af en overgangsordning.

Spanien/Frankrig vil jo også påberåbe sig DERES andel af kagen og her mente den gode medarbejder i Skatteministeriet at man ville lave en «deal», så den SAMLEDE SKAT til BEGGE LANDE IKKE oversteg den højeste, altså den skat man betaler til Danmark…

MEN MEN MEN!!! Desværre rammer dette osse dem der allerede ER UDREJST AF DANMARK FØR 11. OKTOBER !!!!!

FORDI DER ER UDSTEDT ORDRER TIL SAMTLIGE KOMMUNER I DK OM IKKE AT UDSTEDE SKATTEFRITAGELSESATTESTER !!!!!!

Det betyder: HVIS man er udrejst af DK i eksempelvis MAJ og har bosat sig i Fuengirola Kommune, så vil man efter ca. 6 mdr. få en skattefritagelsesattest fra Fuengirola Kommune…denne sendes så til ens DANSKE skattekommune og denne kommune bevilger skattefritagelse og meddeler dette til Sikringsstyrelsen der står for udbetalignerne af danske pensioner til udlandsdanskere….

Her er altså tale om BORGERE der er UDREJST INDEN 11 OKTOBER og som trods dette RAMMES MEGET MEGET HÅRDT !!!!

De eneste der går «fri» - i hvertfald foreløbigt!! - er dem der allerede er bosiddende i enten Frankrig eller Spanien og på nuværende tidspunkt ER skattefri i DK og skattepligtig i Spanien/Frankrig.

Det der - efter min HELT PERSONLIGE mening - tangerer vanvid/chikane kald det hvis du vil er, at det OSSE rammer BÅDE pensionister OG dem der vitterligt ER udflyttet inden 11.10 !!

Groft sagt kan man sige at du som «EU-borger» bliver stavnsbundet, hvis du kun har din i forvejen lave pension at leve af !!

De bedste hilsner

Lene Hjelm

Redaktør - Spanienforum, udvandrerne.dk

Skribentmail: