GENERELLE, FORHOLD, KVALITET, FERIEBOLIGER, UDLANDSDANSKERE

Derfor er der kendte med på Udvandrerne.dk

Flag BRUGEN AF WEBSTEDET 24-07-06 ~2 minutters læsning · 395 ord

Hej Margit og Lene

Tak for jeres indlæg om, at kendte udlandsdanskere ikke hører hjemme på Udvandrerne.dk. Margit mener, at de kendte hører hjemme på kendte-listen, men at de forstyrrer på hjemmesiden. Lene forstår jeg derhen, at det er forkert overhovedet at nævne, hvor kendte danskere har købt bolig i udlandet.

Det er synspunkter, som jeg selvfølgelig tager bestik af. Og derfor opfordres alle andre til også at give jeres besyv med.

Kendte-listen har været på Udvandrerne.dk i fire år, og formålet med listen er på ingen måde at hænge folk ud. Listen skal - nu som før - vise, hvor (overraskende) mange danskere der i virkeligheden søger til udlandet på den ene eller den anden måde. Kort sagt: Vise, at det nærmer sig reglen snarere end undtagelsen, at danskere køber feriebolig i udlandet eller vælger at flytte til udlandet for at arbejde etc.

Kendte-listen ville have været direkte ulovlig, hvis den indeholdt en registrering af personers religiøse overbevisning, fagforeningstilhørsforhold, seksuelle orientering m.m. Men det er selvfølgelig ikke tilfældet. Vi taler dog kun typisk om, hvilket land eller område en person har købt et feriehus i. Noget som i forvejen har stået i et andet medie. Og paparazzi-fotografer vil - i parentes bemærket - nok foretrække en meget mere nøjagtig adresse-angivelse, inden de reserverer flybillet.

Kun ganske få kendte har gennem tiderne kontaktet Udvandrerne.dk med kommentarer til kendte-listen. Halvdelen vil gerne af listen. Den anden halvdel vil gerne på! På den baggrund mener jeg ikke, at kendte-listen indtager rollen som en pestillens, som de kendte gerne vil have fjernet.

Og det skal de nu i øvrigt heller ikke have lov at bestemme, hvis jeg skal bestemme!

Hvis alle omtalte personer skulle give tilladelse til alt, hvad der bliver skrevet om dem i de forskellige medier, ville vi få nogle tynde aviser, nogle endnu tyndere ugeblade, og informationsniveauet ville efter min klare mening tage et styrtdyk hertillands.

Om de kendte skal med eller ikke med i nyhedsoversigten på hjemmesiden, kan der også være mange meninger om. P.t. er de med, fordi det giver «liv» og afveksling. Og mon ikke mange af hjemmesidens brugere alligevel får sig en overraskelse i ny og næ? Det gør vel heller ikke noget, at en hjemmeside fungerer på den måde.

Eller hvad?

Kom frit frem med en kommentar, hvis du er enig eller uenig.

Med venlig hilsen

Jan Larsen

Webmaster

Udvandrerne.dk

Skribentmail: