SKOLE, BØRN, KVALITET, GRUNDSKOLER, STUDIEOPHOLD

Undgår skoler med mange asiater

Flag 24-12-10 ~Et minuts læsning · 186 ord

Hvide amerikanere og canadiere er begyndt at trække deres børn ud af både grundskoler og universiteter med en stor andel af asiatiske elever. Elever af asiatisk herkomst er så flittige og ambitiøse, at de er kommet til at dominere en række skoler og uddannelsessteder.

Asiater er ikke fra naturens hånd mere intelligente end alle andre, men i USA og Canada knokler de ofte med deres skolearbejde. Resultatet er, at de meget ofte ligger helt i top i deres klasser.

De flotte placeringer skyldes dog ikke blot den store flid fra elevens egen side. Ofte overtager asiatiske forældre rollen som lærer, når børnene kommer hjem fra skole.

Så når de hvide amerikanske børn går til sport eller besøger hinanden i fritiden, sidder de asiatiske børn hjemme og får ekstra timer af deres forældre. Det er der en del hvide forældre, der ikke bryder sig om, og så trækker de deres børn ud af de asiatisk prægede skoler.

Det samme gælder på universitetsniveau, hvor studerende undgår de asiatisk dominerede universiteter, hvis de ønsker, at deres studietid skal bestå af andet end bøger og lektielæsning, fremgår det af beretningen.

Skribentmail: