REJSE, TRANSPORT, JURA, REGLER, GRUNDE, JORD, OVERNATNING

Strid mellem ambassade og rejsebureau Tyrkieteksperten

Flag 18-02-11 ~Et minuts læsning · 183 ord

Er dette ikke blot en undskylning fra kommunikationschef Morten Ravn for at stile Tyrkieteksperten i et bedre lys, at han ikke skulle have modtaget den henvendelse fra Cypers ambasade

Cyperns ambassade i Danmark advarede allerede i november Tyrkiet Eksperten mod at bruge visse hoteller på besatte Nordcypern.

”Den henvendelse fra Cyperns ambassade kender vi ikke til. Tyrkiet Eksperten har først fra i år rejser til Nordcypern,” siger Tyrkiet Ekspertens kommunikationschef, Morten Ravn, til takeoff.dk

Hans udtalelse kommer efter Cyperns ambassade i Danmark 19. november sidste år skrev til tyrkisk-ejede Tyrkiet Eksperten:

”Ambassaden er opmærksom på, at Tyrkiet Eksperten tilbyder rejser til den besatte del af Cypern. Som De sikkert ved, er den nordlige del af Republikken Cypern ulovligt besat af tyrkisk militær i henhold til FN’s resolutioner 541 og 550.”

”I den forbindelse føler ambassaden sig foranlediget til at oplyse Tyrkiet Eksperten om, at hotellerne - som tilbuddet dækker - ”Oscar Ressort” og ”Oscar Vouni” er bygget på grunde tilhørende fordrevne græsk-cypriotiske flygtninge,” skrev ambassaden og tilføjede:

”De nævnte hoteller er bygget i strid med beslutningen fra den Europæiske Menneskeretsdomstol (se vedlagt memorandum)….”

Skribentmail:

Mere info: http://www.takeoff.dk/news/20670