REJSE, TRANSPORT, ØKONOMI, GRUNDE, JORD, OVERNATNING

Svar til Villy Dongsted

Flag 17-05-12 ~2 minutters læsning · 225 ord

Villy Dongsted jeg er en af de 3000 tusinde som du skriver om, og jeg er da også lidt sur på Tyrkiet Eksperten som selv er skyld i den situation de er i lige nu.

Men når du sådan farer i flint over Tyrkiet Eksperten med noget du åbenbart ikke har oplevet, så kan man godt tænke,hvad er dit motiv egentlig.

Turen fra Antalya Lufthavn tager 140 minutter og turen fra Gazipasa tager 35 minutter altså en forskel på i alt 105 minutter pr tur, det kan da for pokker ikke ødelægge en uges god ferie. hvis folk klager over sådanne småting til Forbrugerombudsmanden så er det lidt plat i mine øjne,og er man så dårligt stillet at man ikke kan klare en køretur på 105 minutter mere end beregnet hjemmefra, så skal man nok ikke rejse med et billigt rejseselskab men med privatfly og privatchauffør.

Jeg har også skrevet til Tyrkiet Eksperten og fået mine transfer tillæg retur, så det er i grunden ikke så galt, man skulle måske hellere rose Tyrkiet Eksperten for deres gode og mega billige rejser til Alanya og deres rejseguider som gør et flot arbejde for os i Alanya.

En dag på et hotel i københavn med morgenmad / middagsmad og aftensmad koster det samme som en hel uge i Alanya med All Inclusive så hurra for Tyrkiet Eksperten

Skribentmail: