GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, GRUNDE, JORD, LEDELSE

God Jul og godt Nytår

Flag 21-12-13 ~2 minutters læsning · 232 ord

Nu sidder jeg her og leder efter julerejse og ups hvor vi savner Tyrkiet Eksperten

Det er stort set ikke muligt at rejse Til Tyrkiet i disse måneder på grund af Tyrkiet Ekspertens krak

Charterrejser til Egypten er af samme årsag ikke muligt, Alle Tyrkiet Eksperten kunder fordeler sig nu hos de andre rejseselskaber og det har disse omgående benyttet sig af, priserne på Charterrejser er steget med 1500 til 2500kr pr uge. Kunder der førhen bandede Tyrkiet Eksperten langt væk og slet ikke rejste med Tyrkiet Eksperten, er nu med til at betale prisen.

De kanariske øer kostede i gennemsnit sidste år i december ca. 4000kr pr uge nu er prisen skruet op på 6000kr pr uge og opefter.

Når foråret kommer og Tyrkiet igen bliver mulig at rejse til er jeg ikke i tvivl om at priserne vil få samme tur og det bliver nu en bekostelig sag at smutte til Tyrkiet på en uges Charter ferie.

Det bliver altså ikke til jul på Vega STAR eller omegn i år, så Tore og alle i Alanya i må nøjes med EN jule hilsen.GOD JUL OG GODT NYTÅR HER FRA DANMARK. rejse og ups hvor vi savner Tyrkiet Eksperten

Det bliver ikke til jul på Vega STAR eller omegn i år, så Tore og alle i alanya må nøjes med min jule hilsen. GOD JUL OG GODT NYTÅR HER FRA DANMARK.

Skribentmail: