GENERELLE, FORHOLD, FORENINGER, GRUNDE, JORD, LEDELSE

Den danske forening Dk Alanya

Flag 13-01-10 ~2 minutters læsning · 254 ord

Hejsa,

Vi er 3 par der i sommeren 2006 var med ved stiftelsen af Dk Alanya. Historien er at man forinden dette skete, havde forsøgt at lave noget sammen med Asger og Rozila, men der var alt for stor uenighed, og gruppen med Asger og Rozila (7-8 personer) valgte at starte noget de kaldte Danish Club ude i Oba.

Den første formand, John Nielsen, rejser så permanent hjem til Danmark i starten af 2007, hvorefter Bo vælges som ny formand.

Herefter tages der så kontakt med Danish Club for at høre om ikke det ville være en god ide nu at sammenlægge Danish Club med Dk Alanya, og alle trække i samme retning.

Det blev som de fleste ved enden på det, og siden dette skete har vi helt bevidst valgt ikke længere at være medlemmer. Simpelthen af den ene grund at Asger og Rozila hverken er troværdige eller særligt behagelige at være i selskab med.

De 2 har stille og roligt kørt sig selv i stilling til det der nu er sket. De skulle skamme sig skulle de. Mage til opførsel og selviskhed skal man lede længe efter.

Vi håber virkelig at hele bestyrelsen bliver skiftet ud snarest med uegennyttige mennesker, der vil arbejde for at samle danskerne i Alanya, i stedet for at splitte dem.

Ikke herfra et ondt ord om Bo, han har gjort hvad han kunne og været en kapasitet for foreningen. God vind fremover Bo, og tak skal lyde herfra for indsatsen.

Hanne, Leif, Lone, Hans, Elsebeth og Gunnar.(Jylland)

Skribentmail: