GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, GRUNDE, JORD, ISENKRAM, LEDELSE, SERVICE

12 bidrag om home service er fjernet

Flag 09-12-09 ~3 minutters læsning · 520 ord

Jeg har netop fjernet 12 bidrag fra de seneste dages debat om home service i Alanya fra Udvandrerne.dk.

Hovedparten af bidragene kommer fra to skribenter, der underskriver sig henholdsvis Louise Kallesen og Rikke Mathiasen. De resterende slettede bidrag er kommentarer til bidrag fra de to. Kommentarer, som altså er blevet moderløse og derfor uaktuelle.

M.h.t. indlægget fra Dorthe Rosensten fik jeg ganske vist et opkald sidst på eftermiddagen fredag d. 4-12-09 på et tidspunkt, hvor jeg var langt fra en computer. Jeg bad opringeren, som jeg ikke fik fat i navnet på, om at sende en mail med links til de indlæg, som vedkommende mistænkte for at være falske. Så ville jeg kikke på det. Men jeg modtog ikke nogen mail.

Jeg har heller ikke modtaget noget tip fra Maya Kaya - eller fra andre i den forbindelse.

Alligevel har jeg fulgt de seneste dages bidrag om sagen på tætteste hold for at se, om der skulle være mistænkelige forhold omkring nogle af bidragene. F.eks. i forbindelse med IP-numre, som fortæller noget om, hvor i verden et bidrag er skrevet fra.

På Udvandrerne.dk snakkes der ikke kun om ytringsfrihed - her praktiseres den hver eneste dag. Derfor bliver der ikke fjernet indlæg, uden at der er en rigtig god grund til det. (Selv kritik af webmaster får lov at blive stående. Hvor mange steder på nettet finder du en så udstrakt frihed…)

Denne grund dukkede først op sent i aftes, da Rikke Mathiasens IP-nummer pludselig viste sig at stamme fra Malaysia, hvor vedkommendes numre de tidligere dage hørte hjemme i USA.

Ligeledes i går tog Louise Kallesens IP-nummer pludselig «et hop», som virker meget mistænkeligt.

Der kan fuskes med IP-numre, så en skribent har mulighed for at lægge røgslør over, hvor i verden vedkommende har koblet sig på internettet fra.

IP-numre, der «hopper og danser» - det ene endda til en anden verdensdel, er lige en tand for morsomt.

Derfor er bidragene fra de to skribenter - samt kommentarerne til dem - fjernet fra Udvandrerne.dk her til formiddag.

Personerne bag de to e-mail adresser, der er lagt sammen med bidragene, har en frist til i morgen aften til at komme med en god forklaring på, hvorfor bidragene alligevel hører hjemme på Udvandrerne.dk.

Efter indgrebet er der fortsat højt til loftet på Udvandrerne.dk, sådan som der altid har været. Det er endda OK at kritisere hinanden med lidt direkte sprogbrug en gang imellem.

Noget af det vigtigste er dog, at du som skribent skal stå ved dine ord ved at underskrive dig med dit korrekte navn og din korrekte email adresse.

Når ytringsfriheden råder, skal alle kunne vide, hvem de diskuterer med.

Det manglede bare andet.

Med venlig hilsen

Jan Larsen

PS: Det er flere år siden, at Villy Dongsted overtrådte reglerne for debatten på Udvandrerne.dk. Derfor måtte han i en periode ikke skrive på webstedet. Men Udvandrerne.dk har ikke noget ønske om at udelukke folk for tid og evighed - kun at sikre en debat, der er til glæde for så mange som muligt. Derfor har Villy Dongsted igen ret til at bidrage på webstedet på linie med alle andre.

Skribentmail: