INVESTERING, GENERELT, GRUNDE, JORD, ISENKRAM, LEDELSE, RÅDGIVNING, SERVICE, SMYKKER, URE

Det værste var dog, at Tyrkiet Eksperten på byrundturen lagde besøg forbi bl.a. en guldsmed

Flag 08-09-11 ~2 minutters læsning · 373 ord

  1. august 2011

TYRKIET EKSPERTEN SKAL TAGE ANSVAR!!

Min kæreste og jeg rejste for første gang med Tyrkiet Eksperten til Alanya i slutningen af juli og allerede fra start af, var der utilfredsheder!

Udover at guiderne havde lært deres håndbog om Alanya udenad, lyttede de slet ikke til vores ønsker og anbefalede os derfor alle ture/udflugter, da de bare var åh så fantastiske, og de få ting vi ville, fik vi dårligt oplevet på grund af deres dårlige vejledning!

Det værste var dog, at Tyrkiet Eksperten på byrundturen lagde besøg forbi bl.a. en guldsmed, hvor de sagde, at man 100% kunne stole på varerne, der var ufatteligt billige i forhold til varerne i Danmark. Her skulle man bare købe en masse smykker, for det havde de jo selv gjort (sagde de!). Min kæreste er derefter så sød, at købe mig en guldring med hvidguld og 7 brillianter til 2.800 kr. i butikken, hvor vi flere gange var oppe at snakke med chefen, der gav en utrolig god service og forsikrede os om, at denne ring ville være over 10.000 kr. værd i Danmark. Vi prøvede at tjekke information ang. smykker af denne art på nettet inden vi betalte, men alt så fint ud. Lige indtil vi kom hjem, hvor jeg tog ned til guldsmeden i Køge, der fortæller mig, at det desværre er 7 falske diamanter - dog var guldet ægte nok, men da ringen uden sten kun vejede ca 1 gram, var ringen kun 100 kr. værd (prisen på guld pr. gram)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det betyder at min kæreste lige har smidt 2.700 kr. ud ad vinduet på en skide tyrkisk svindler, som bliver anbefalet af Tyrkiet Eksperten, som på INGEN måde vil tage nogen form for ansvar, når man ringer ind og brokker sig!

Navnet på smykkehandleren er Kadiouglu Jewellery og jeg anbefaler alle til ALDRIG at købe noget derfra.

Og til Tyrkiet Eskperten er kun at sige, at I er det mest forfærdelige og utroværdige rejseselskab nogensinde og den mening vil jeg dele med ALLE der nogensinde skulle overveje at rejse til Tyrkiet. I snyder folk til at bruge deres penge på alt lige fra elendige ture/udflugter til uægte ting fra jeres såkaldte troværdige butikker.

Aldrig nogensinde vil jeg rejse med Tykieteksperten igen

Skribentmail: