VIRKSOMHED, GENERELT, GRUNDE, JORD, INDREJSEREGLER, ISENKRAM, LEDELSE, SERVICE

Info vedr. min opsigelse fra Skandinavien home service Alanya

Flag 22-09-11 ~2 minutters læsning · 307 ord

Jeg skriver dette , da jeg er stoppet, som Office manager hos Helene (SHS).

Jeg vil bare informere om hvorfor jeg er stoppet, da jeg har hørt forskellige andre historier end den rigtige. Det vil jeg ikke have siddende på mig.

Jeg er stoppet af den simple årsag, at jeg ønskede at starte for mig selv. Efter at Helene ikke kunne sørge for at få min arbejdstilladelse på plads, og jeg blev udvist af Tyrkiet i et år. Så havde jeg ikke min store tillid til dette firma mere desværre.

Jeg var rigtig glad for at være hos Skandinavien Home service indtil det her skete.

Da jeg opsagde mit arbejde, blev Helene rigtig sur, og sagde at det var en uansvarlig måde jeg havde opsagt min stilling på. Men jeg vil våge at påstå at det er mere uansvarligt at sende sine medarbejdere en tur i fængsel og så tilbage til Danmark.

Jeg har alle mine ting i Alanya og min mand.

Havde det bare været min opholdstilladelse (som Helene har fortalt) så havde jeg kunne nøjes med en bøde, men da det var pga. manglende arbejdstilladelse, så var dette desværre ikke en mulighed.

Så derfor er jeg stoppet. Nu har jeg fået søgt Visum fra Danmark og venter på at vende tilbage til min tilværelse i Alanya og min mand.

I mellem tiden har jeg startet mit eget Home service firma i Alanya, sammen med min mand. Og håber på at jeg snart kan være derned for at hjælpe min mand.

Det er en skam at en person, kan splitte ens drøm og liv totalt af, fordi man har for travlt til at tage sig af ens medarbejdere.

Men min grund til brevet til jer, er fordi at så er der ingen misforståelser omkring min pludselige forsvinden fra Skandinavien Home service.

Med venlige hilsen

Diana Foldager

Skribentmail: