INVESTERING, GENERELT, INDREJSEREGLER, ISENKRAM, LEDELSE, SERVICE, TOLD

Svar til: Diana, Søren, Jannie og Rebecca

Flag 24-09-11 ~2 minutters læsning · 253 ord

Der er en del indslag om SHS, sagen har altid to sider, dem som læser jeres indslag kender kun jeres version.

HER KOMMER DEN ANDEN VERSION AF HISTORIEN:

Diana:

Det er korrekt at Diana har været ansat hos SHS i 3 mdr. Diana blev udvist af Tyrkiet pga. de normale 3 måneders indrejse tilladelser var udløbet.

Det er ikke pga. arbejdstilladelsen at Diana bliver udvist. Da Diana bliver udvist 18. maj 2011 var det for 3 måneder.

Diana har svært ved at acceptere myndighedernes beslutning, hvorfor Diana 6 uger efter indrejser til Tyrkiet på falsk pas som tilhører en dansk pige.

Da Diana efterfølgende bliver taget i tolden på vej tilbage til DK med falsk pas, bliver Diana udvist for 1 år er det kun Dianas eget ansvar.

Søren:

Det er noget af en mundfuld at komme med, kan du virkelig dokumentere at SHS har et tæskehold som har været på banen i Oba? Det er da en utrolig historie.

Jannie:

Hvad kender du til SHS og Helenes metoder?

Rebecca:

Rebecca blev fyret fra tidligere firma, hvor hun har adgangsforbud. Efterfølgende igen fyret fra sidste arbejdsplads før SHS, fyret pga. manglende respekt overfor chefen. Rebecca blev fyret fra SHS fordi, vi kunne se der skete ting som ikke var i orden, manglende respekt overfor kunder, arbejde, kolleger m.m. samt loyalitetsmangel.

Vil hermed byde Diana og Rebecca tidligere ansatte hos SHS tillykke med deres nye firma Best Life Home Service, håber de to piger har lært noget mens de var hos SHS.

Helene SHS

Skribentmail: