BOLIG, GENERELT, BÅDE

Svar på diverse påstande og en opfordring til at komme med underbygning

Flag 19-10-11 ~2 minutters læsning · 410 ord

DU SKRIVER: Og jeg kan ikke forstå, hvorfor du sendte mig en privat mail, hvor der stod at mine indlæg blev fjernet? Det holder ikke helt stik med det du skriver her?

SVAR: Hvad holder ikke stik med hvad? Hvis du mener, at indlæg er blevet slettet, fordi de handler om bestemte firmaer, så passer det ganske enkelt ikke. Hvis du mener at have konkrete eksempler, så beskriv dem.

DU SKRIVER: Og jeg kan heller ikke forstå, hvorfor mine indlæg kommer på flere dage efter at jeg har skrevet dem, og nogle kommer slet ikke på?

SVAR: Det synes jeg ellers, at jeg har forklaret temmelig grundigt både her:

http://www.udvandrerne.dk/verden/social-sundhed/galt-byen-indlaegget-heldigvis-afdeling-skriver-kritisk-slettet

og her:

http://www.udvandrerne.dk/verden/virksomhed/fjernes-indlaeg-bestemte-firmaer-sikkerhedsfunktion

Desuden kan jeg oplyse, at du i løbet af den seneste måned har modtaget syv mails til dig med forklaringer på, hvorfor lige så mange af dine indlæg er fjernet. De fire var gratis reklame. De to blev fjernet, fordi de var svar på indlæg, som var fjernet forinden. Og det sidste havde et mangelfuldt skribentnavn. Er der nogen af de mails, som du ikke kan forstå?

DU SKRIVER: der står efter man har skrevet sine indlæg, at der vil gå nogle få minuter og så kan det ses i oversigten?

SVAR: Tilbagemeldingen fra Udvandrerne.dk til brugere, der lige har skrevet et indlæg, lyder: «Indlægget bliver vist om højst en time eller to i alle hovedoversigter på Udvandrerne.dk». Dette holder stik, medmindre indlægget er taget ud til kontrol.

DU SKRIVER: det kan folk også, bare ikke lige dem der har haft skrevet noget negativt om et vist firma.

SVAR: Det synes jeg ellers, at jeg har forklaret temmelig grundigt her:

DU SKRIVER: Men du taler om ytringfrihed, det vil vi gerne se!

SVAR: Hvis du med ytringsfrihed mener ret til at fylde Udvandrerne.dk med gratis reklame og indlæg med falske skribentnavne og mailadresser, så er der ganske rigtigt ikke ytringsfrihed på Udvandrerne.dk. Men hvis det var definitionen på ytringsfrihed, ville niveauet på Udvandrerne.dk i løbet af kort tid falde drastisk.

For at undgå dette, er der opstillet nogle helt offentlige regler for redigeringen af Udvandrerne.dk på:

http://www.udvandrerne.dk/verden/generelle-forhold/behandles-bidrag-kommentarer-annoncer-ytringsfriheden

Mener du, at Udvandrerne.dk har fjernet indlæg, som der ikke er belæg for at fjerne ifølge reglerne. I så fald er det en grov påstand, som jeg godt vil bede dig om at underbygge med konkrete eksempler. Kan du ikke det, er jeg forhåbentlig ikke den eneste, der kan se, hvor lidt hold der så har været i din påstand.

Skribentmail: