BOLIG, PRAKTISK, EJENDOMSMÆGLERE, EJENDOMSSKATTER, FERIEBOLIGER, TASKER

Mini tjekliste 2011 for boligejere i Tyrkiet

Flag 04-01-11 ~2 minutters læsning · 319 ord

Et nyt år er netop begyndt og for dig der ejer en feriebolig i Tyrkiet er det tid til at sørge for at alt er som der skal være.

Vi har lavet en lille tjek-liste som forhåbentligt kan være med til at sikre dig mod ubehagelige overraskelser i løbet af året.

Forsikring: Tjek hvornår din indboforsikring på ferieboligen udløber, således at du husker at få denne fornyet.

Ejerforeningsbidrag: Tjek hvornår dette skal betales. En ejerforening med mange dårlige betalere er meget svær at få til at fungere, hvilket i sidste ende vil kunne mærkes på kompleksets kvalitet.

Opsyn: Ønsker du automatisk betaling af regninger, forsikringer, skatter etc. så check at du er meldt til Opsynsservice via din ejendomsmægler eller boligadministrator. Har du for eksempel husket at betale din tyrkiske ejendomsskat for 2010?

Udlejning: Lejer du din feriebolig ud så husk at reserver de uger hvor du selv skal bruge boligen så tidligt som muligt. Ellers risikerer du at andre har booket din feriebolig i den periode hvor du selv havde regnet med at skulle bruge den.

Boligens udstyr: Mangler der noget i din feriebolig? Januar er et godt tidspunkt at handle ind i, da butikkerne bugner med gode tilbud. Du kan derfor med fordel købe mindre ting som pyntegenstande, knivsæt og andet køkkengrej billigt i Danmark og tage det med i kufferten til Tyrkiet.

Fuger: Det kan ikke siges nok. Tjek dine fuger rundt om vinduer og døre så du er sikker på at de er klar til en regnfuld vinter. Vi har allerede haft en del regn, og starten af de ny år vil helt sikkert byde på mere slag regn.

Ferdi iskan: Har din bolig fået den obligatoriske indflytningstilladelse, Ferdi Iskan?

Vand og elmålere: Har du fået registreret el- og vandmålere i eget navn?

Er der noget vi har glemt? Så send os en kommentar med dine forslag til hvad der er værd at tjekke op på….

Skribentmail:

Mere info: http://boligtyrkiet.blogspot.com/2011/01/tjekliste-for-2011.html