BOLIG, JURA, REGLER

Xpert-svar om viceværter

Flag UDLANDSXPERTERNE 21-04-14 ~Et minuts læsning · 190 ord

Hej Per,

Tak for dit spørgsmål.

Der findes ikke nogen lovgivning som er specifikt retter mod viceværter. Regler vedrørende ansættelse og arbejde for viceværter er reguleret via den almindelige lovgivning.

Ligesom i andre lande ændres regler og lovgivning sig også jævnligt i Tyrkiet. I løbet af de sidste par år er reglerne vedrørende arbejdsgiver og arbejdstager i Tyrkiet blevet opgraderet ganske meget, således at reglerne nu minder meget om det vi kender det fra Europa. Ligeledes er kontrollen blevet mere omfattende.

Hvor det tidligere var almindeligt i Tyrkiet at ansætte medarbejdere uden ansættelseskontrakt, eller lade dem arbejde langt mere end det tilladte, er dette nu for nedadgående.

Så på den måde har jeres administrator ret, det er per i dag endnu vigtigere at gøre tingene korrekt og følge den gældende lovgivning i Tyrkiet.

Ovenstående er som sådan ikke noget der bør koste komplekser flere penge, da i allerede har en administrator og jeg må derfor gå ud fra, at denne allerede kører kompleks og ansættelsesforhold i henhold til gældende lovgivning.

Skulle du have brug for flere informationer er du velkommen til at kontakte mig igen.

Med venlig hilsen

Bo Thygesen

Skribentmail: