BOLIG, PRAKTISK, EJENDOMSMÆGLERE, LEJLIGHEDER, SERVICE, LEDELSE

Servicefirmaer i Alanya

Flag 16-01-09 ~3 minutters læsning · 455 ord

Der har i den seneste tid været en voldsom debat på Udvandrerne om Servicefirmaer i Alanya, hvor ikke mindst Royal Home Service har været under voldsom beskydning.

Jeg kender kun RHS perifært og har ingen kommentarer for eller imod dem. Til gengæld har jeg, som medlem af bestyrelsen i to ejerforeninger i Alanya, et særdeles godt kendskab til et af de andre servicefirmaer i Alanya. Jeg forsøgte mig allerede for et par dage siden med en kommentar omkring denne alternative mulighed, men havde beklageligvis fået hægtet mig på en anden kommentar, som Webmaster senere har slettet. Jeg forsøger derfor igen.

Vi er kommet i Alanya gennem snart 4 år, og har flere lejligheder hernede købt gennem forskellige ejendomsmæglere. En af disse - som vi betragter som det mest seriøse firma i Alanya - er Panorama Homes Network.

Jeg har gennem snart 3 år siddet i bestyrelsen for et af de komplekser, hvor vi har lejlighed (Toros 3 i Kargicak). Det første år havde vi et andet servicefirma til at administrere komplekset, men valgte for knap to år siden at skifte til Panorama Homes Network som administrator.

Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma som adminstrator. Firmaet er tyrkisk ejet, men beskæftiger bl.a. 3 danske medarbejdere på kontoret. Firmaet har et indgående kendskab til tyrkisk lovgivning omkring ejerforeninger, og kører et yderst tilfredsstillende regnskabssystem for ejerforeningen - hvilket er et af de store problemer i mange ejerforeninger. Meget vigtigt er også, at Panorama Homes Network reagerer øjeblikkelig på henvendelser fra bestyrelsen og sætter nødvendige aktiviteter i gang med det samme. Bestyrelsens erfaring med det forrige administrationsselskab var, at vi brugte meget store resourcer på at følge op på, at tingene blev gjort. Det behøver vi ikke gøre med Panorama Homes Network.Men først og fremmest betragter vi Panorama Homes Network som utrolig seriøst og tillidsvækkende - og rekvirerede arbejdsopgaver bliver altid udført i høj kvalitet - i modsætning til så meget andet hernede.

Vores erfaringer med Panorama Homes Network er så gode, at jeg nu har anbefalet Panorama Homes Network til en anden ejerforening i et stort dansk byggeri, hvor jeg også er blevet medlem af bestyrelsen. Efter research fra den øvrige del af bestyrelsens side har man nu besluttet at følge mit råd og også her at annullere aftalen med det nuværende, og meget dyre, administrationsselskab, og istedet bede Panorama Homes Network overtage administrationen.

Da vi som nævnt også har købt andre lejligheder i Alanya deltager vi også som almindelig ejer i generalforsamlinger i andre komplekser - og har derfor et ret omfattende kendskab til hvordan tingene løses i andre projekter med andre administrationsselskaber, hvorfor vort sammenligningsgrundlag er meget bredt.

Vi uddyber gerne vore erfaringer ved direkte henvendelse på vores email: jc@consultas.dk

Mvh

Jens Christoffersen

Skribentmail: