BOLIG, KVALITET, LEJLIGHEDER, SERVICE

Til Morten fra Murat

Flag 21-11-07 ~3 minutters læsning · 492 ord

Hej Morten,

Sikken en debat det er blevet til :-) men Morten jeg har lige et par ord til dig, stadig ment med ren venlighed.

Da jeg læste og besvare dit første indlæg fik jeg den opfattelse af at du havde været kunde hos DM og du var utilfreds med deres service ment på den måde at du syntes det var DERES ansvar at ting var forsvundet fra lejligheden samt at kogepladen var gået i stykker. Tror faktisk at de fleste opfattede det på samme måde som mig.

Nu læser jeg lige pludselig at du har lånt eller lejet din lejlighed ud til Didem og i den periode hvor hun har boet i din lejlighed er der forsvundet ting samt din kogeplade er gået i stykker.

At Didem burde erstatte kogepladen kan vi godt blive enige om. Dog synes jeg det er forkert og et beskidt tricks du bruger ved at du skriver et indlæg her på udvandrerne hvor du skriver negative ting om hendes forretning. Didem kan godt være en dårlig lejer/låner af din lejlighed men samtidig være rigtig dygtig til hendes arbejde.

Lad os sige at Didem var læge foreksempel, og hun havde ødelagt din kogeplade og stjålet halvdelen af dit inventar i din lejlighed. Hun er en møgunge fordi hun har gjort dette men husk at hun kan stadig være en rigtig dygtig læge. Med din logik burde du da gå ind på en forumside for læger og skrive at hun var en rigtig dårlig læge. Da ville folk jo tro at du havde været hendes patient og snakkede af erfaring…ved ikke om du kan se hvad jeg mener.

En helt anden ting er at du som udlejer er forpligtet til at lave en leje kontrakt som faktisk er til for at beskytte dig. På standart leje kontrakter i Tyrkiet er der en spalte hvor man skriver alle indventar ned som følger med og som lejer er forpligtet til at erstatte hvis disse går i stykker. For at sikre dette betaler lejer selfølgelig depositum før vedkommende flytter ind. Når man laver sådan en lejekontrakt er den negative side så at man skal betale skat af lejeindtægten til tyrkisk Told og Skat. Dansk Told og skat vil nok også have deres del af kagen. Har du mon lavet sådan en lejekontrat?

Hvis ikke så husk det næste gang så du undgår at havne i sådan en situation. Dog går det vel næsten lige op. I stedet for at betale skat af lejeindtægten skal du nu til at investere i en ny kogeplade, så du har ikke tabt penge på din forretning, se det fra den side :-))

Du har sat et billede ind af den ødelagte kogeplade og du har også sent den til min mail, dette behøvede du altså ikke, jeg tror på dig :-)

Jeg opfordrer dog Didem til stadig at betale for kogepladen hvis hun har ødelagt den.

Med Venlig Hilsen

Murat Esiyok

Nirvana Danemlak Boliger

www.danemlak.dk

Skribentmail: