BOLIG, KVALITET, GRUNDE, JORD, LEJLIGHEDER, SERVICE, HVIDEVARER

Svar til Hr Kim Lautrop

Flag 20-11-07 ~3 minutters læsning · 488 ord

Som du selv skriver sidst i dig brev går rygter hurtigt også i Tyrkiet. Dog er rygter sjældent sande DET HAR MIN MOR LÆRT MIG.

Og det kan jeg også læse ud fra de «oplysninger» du skriver om.

Især når de kommer fra en person jeg overhovdet ikke ved hvem er.

Så kan en fjer nemt blive til 5 høns.

Jeg vil derfor fatte mig i korthed og besvare de du ønsker min kommentar til da denne webside er ment til at dele gode og dårlige erfaringer med. ( Håber sidens Webmaster vil bede dig om ikke at skrive personligt om personer herinde )

Svar til 1. Mig bekendt er DM-Service et Dansk/Tyrkisk firma med afdelinger i Alanya( Didem) og Borup ( Lundgren)Det er hvad DM-service selv oplyser. Går da ud fra disse oplysninger passer.

Svar til 2. Min lejligheds møblement så som alt i hvidevare stue/have/soveværelsmøbler lamper service dyner sengetøj mm har jeg helt og andeles selv betalt. Kan da faxe dig kviteringerne ?

Svar til 3. Jeg har undersøgt sagen og navnet LORTEFIRMA kommer fra din mund. Dette her jeg aldrig skrevet. Didem fra DM-Service indrømmer at have smadret kogepladen og også at erstatte den. Men efter 8 måneder og ingen form for respons går jeg ud fra den ikke vil blive erstattet, selv efter Didem har modtaget afslag fra min forsikring grundet måden den ifg hende var gået i stykker på.

Var dig og mig rigtige venner hvilket jeg tvivler på vi bliver. Og jeg ødelage noget der var dit fik du af mig det erstatter.

DETTE GØR RIGTIGE VENNER nu for at bruge dit eget sprog.

Så skriver du noget med en harm mand og noget kæresteværk.Du skriver også at det jeg vil svare vil være løgn og latin. Store ord fra dig når du kun kender mig gennem falske rygter. Didem og jeg har aldrig været kærester eller det der ligner, og det har heller aldrig været på tale. Så fint hvis du ikke tror på mig så kan du jo spørge andensteds og få samme svar. Men da dette ikke er et kontakt web side bør du holde dig til relevante spørgsmål. Og kan nu heller ikke se hvad det skulle komme dig ved.

Ellers tror jeg der er andre læsere som kender mig herinde som kan bekræfte rigtigheden af mine svar til dig

p.s Er stadig måløs over en som jeg ikke kender «dig» ved eller ikke ved så meget om mig da du selv skriver omkring rygter. Og da du ikke aner hvem jeg er drager du selv konklotioner ud fra rygter.

Du behøver ikke skrive mere til mig da jeg ikke mere vil svare dig, Og det er ikke fordi jeg har noget at skjule men mener du er gået LANGT over grænsen over hvad du kan tillade dig at åben spørge en om som du ikke kender. Kommentar fra Webmaster udbedes til dette.

Med venlig hilsen Morten H

Skribentmail: