BOLIG, SKATTER, AFGIFTER, BOLIGKØB, EJENDOMME, SKØDER, SPROG

Til Morten Simonsen og alle der er interesseret i Tyrkisk sprogkursus i Nordjylland fra DANEMLAK

Flag 25-08-06 ~2 minutters læsning · 312 ord

Er I interesseret i et tyrkisk kursus, så se her

Tyrkisk for begyndere

Kursus nr. 32-06

Sted Søndergades Skole Brønderslev

Start 18.9. Herefter 12 mandage fra 19-20.50

Tilmelding senest 11.9.2006

lærer: Veli Kocak

Pris 595 kr for 24 lektioner.

Tilmelding sendes til AOF- Brønderslev info@aof-brslev.dk

eller pr. tilf. 98 80 04 88

Morten du har fuldstændig ret i det du skriver. Dog glemmer du at boligkøb i Tyrkiet mange gange er anderledes end i Danmark. Der er mange i Tyrkiet, især tyrkiske statsborgere der er bosat udenfor Tyrkiet og derfor kan få skødet tinglyst med samme, der ikke engang får lavet en købsaftale. De besigtiger ejendommen, aftaler pris med sælger, går op på skødekontoret, betaler og får deres skøde. Der er i sådan en handel ingen handelspris skrevet nogen steder. Man har kun beløbet på selve skødet at gå efter. Nu siger jeg ikke at dem der har fået deres skøder skal smide deres købsaftaler væk men hvad skal man gøre i sådan en situation. Det der er fakta er beløbet som står på skødet som jo trods alt er en officiel pris i stedet for en pris der står på en bette købsaftale på en A4 side.

De danske myndigheder har ingen mulighed for at vurdere prisen på en ejendom i udlandet men de er altså heller ikke så gode til at vurdere det i Danmark. Det er ikke usædvanligt at et hus der er vurderet til 2,5 millioner bliver solgt til 4 millioner.

Desuden må de danske myndigheder stole på de tyrkiske myndigheder.

Der er ingen der piver men jeg tror de fleste gerne vil have en grænse for hvad Told og Skat kan tillade sig.

Synes du ikke det er uretfærdigt at man for eksempel skal betale 600.000 Dkr for en bil i Danmark som koster 250.000 Dkr i Sverige eller Tyskland som jo trods alt også er «veldfærdssamfunde».

Skribentmail: