BOLIG, KØB, SALG, EJENDOMME, EJENDOMSMÆGLERE, GOLF, LEJLIGHEDER, SKØDER

Svar til JP Bo Jørgensens mail fra DANMELAK

Billede

Flag 04-01-06 ~5 minutters læsning · 869 ord

Jeg synes det er vigtigt at vi allesammen stadig presser Bo Jørgensen fra Jyllandsposten så vi kan få en offentlig undskyldning. Som svar til hans mail som jeg finder yderst useriøst og uproffessionelt har jeg sendt ham nedenstående mail. Håber i vil bakke mig op allesammen.

Hej,

Jeg synes det er uheldigt og beklageligt at De ikke indrømmer blankt Deres fejl og undlader at kommentere de fleste af vores spørgsmål herunder Deres kilder m.m. I stedet vælger De at overbevise os om en anden fortolkning af Deres artikel. Samtidig synes vi at det er meget useriøst, primitivt og uproffesionelt af Dem at de sender næsten samme mail til flere på samme tid. Blandt andet har De sendt en mail til Hr. Villy Dongsted som næsten bare er en kopi af den De har sendt til os. Vi kan ikke se hvor i Deres artikel der udtrykkeligt er blevet gjort opmærksom på at den nye lov er blevet vedtaget. Det fremgår heller ikke nogle steder at ingen har mistet deres penge. De bør læse Deres artikel og fremhæve hvor de påtalte sætninger er. Jeg vedhæfter Deres artikel denne mail såfrem De ikke har den. Efter vores mening skylder De stadig en offentlig undskyldning til Deres trofaste læsere.

Har De andre spørgsmål er De velkommen til at kontakte os.

Håber at høre fra Dem snarest muligt.

Med Venlig Hilsen

Murat Esiyok.

Nirvana Danemlak Boliger A.S.

PS: En journalist der til daglig skriver bør i øvrigt være mere opmærksom på skrivefejl. For eksempel skal man bruge stort D når De skriver «Deres».

Vil De slettes fra vores kartotek venligst send os en e-mail.

Luksusvillaer og lejligheder med swimming-pool, tennisbane, tæt på strand,

golf og meget mere på WWW.DANEMLAK.DK

KLIK IND PÅ VORES HJEMMESIDE OG OPLEV SYDTYRKIETS VARME.

www.danemlak.dk

—– Original Message —–

From: Bo Jørgensen

To: Danemlak

Sent: Monday, January 02, 2006 1:10 PM

Subject: SV: Nirvana Danemlak

Murat Esiyok

Tak for deres mail. I den omtalte artikel blev der udtrykkelig gjort opmærksom på den nye lov. Samtidig fremgik det netop, at endnu ingen har mistet deres penge.

Vores artikel bygger på henvendelser til en lang række mæglere og advokater, og var bl.a. en opfølgning på, at Dansk Ejendomsmæglerforening gentagne gange har gjort opmærksom på, at en række danske mæglere og handlere overtræder dansk lovgivning ved at markedsføre boliger i Tyrkiet i Danmark, uden at have den lovpligtige danske registrering som ejendomsmægler i Danmark.

Gentagne gange har danske rådgivere advaret danskere mod at købe uden at kunne få skøde på deres ejendomme. Derfor fandt vi det relevant at nævne, at op imod 1500 danskere alligevel har købt i tillid til det sælgerne. Det tjener sælgerne til ære, at endnu ingen danskere har følt sig taget ved næsen af de seriøse udbydere på markedet.

Jeg vil undlade at kommentere deres bemærkninger om bl.a. «falske nyheder».

Mange hilsner

Bo Jørgensen

Jyllands-Posten

—–Oprindelig meddelelse—–

Fra: Danemlak [mailto:mail@danemlak.dk]

Sendt: 2. januar 2006 11:32

Til: Bo Jørgensen

Emne: Nirvana Danemlak

Vi har læst Deres artikel (se vedhæftede fil) med forundring og er meget overrasket over Deres uvidenhed om situationen hernede. Derfor vil vi gerne bede om en redegørelse for hvilken baggrund og kilder De har brugt da De har skrevet artiklen. Det er beklageligt at De har brugt en så velkendt medie som Jyllandsposten og vi betragter Deres artikel som yderst uheldigt for Deres vegne. Vi vil gøre Dem opmærksom på at artiklen er blevet offentligtgjort 30. december 2005, og den nye lovgivning som fjerner alle de negative sider som De har skrevet i Deres artikel ca. 2 dage før, natten mellem 28-29 december kl.01:55. Vi synes at der er for dårligt af Dem og Jyllandsposten at skrive disse delvis falske nyheder og oplysninger kun for at trække læsernes opmærksomhed og for at få solgt flere aviser.

De har bl.a. skrevet «300 danske mæglere i Alanya»…. og «1500 danskere har købt siden april». Hvad er Deres kilder m.h.t. disse tal og er det officielle kilder. Nu for at hjælpe Dem lidt kan de finde de officielle tal ved at klikke Dem ind på nedenstående link istedet for at skrive nogle tal som ikke passer:

http://www.tkgm.gov.tr/

En anden ting som ikke passer helt….«uden at have juridisk gyldigt papir på, at de ejer boligerne». Jeg går udfra at De har en kilde der har læst tyrkisk jura med speciale i ejendomshandler i Tyrkiet. Kan De oplyse hvor mange danskere der har mistet Deres penge eller ikke har kunne få deres ejendom. Der er kun 3 officielle sager igang ifølge tyrkisk domstolsforening (Barolar Birligi). Hvor mange procent eller snarere promille dette er kan De jo selv regne ud. Jeg vil mene at det er lavt nok.

Vi opfordrer Dem til at skrive en ny artikel om at den nye lovgivning er vedtaget og at denne nye lovgivning gører det endnu nemmere for udlændinge at få deres sag behandlet og få deres skøder meget hurtige end før. Vi er villige til at hjælpe Dem med de korrekte oplysninger så De ikke kommer ud for uheldige situationer igen, bare for Deres egen skyld. Samtidig skylder De Deres læsere en undskyldning for at De ikke er opdateret med De rigtige oplysninger.

Kilde:

Kilde med overskriften «Danskere spiller bolighasard» offentliggjort i Jyllandsposten d. 30-12-2005.

Skribentmail: