BOLIG, KØB, SALG, GRUNDE, JORD, IT

Hvem er mavesur?

Flag 07-01-06 ~Et minuts læsning · 189 ord

Der et personer som Per S - der uden at angive en email hvor man kan kontaktes - der gør at et sted som udvandrerne bliver mindre og mindre interessant for personer med en reel interesse i udlandet - for mit vedkommende Tyrkiet.

Jeg har svært ved at se noget mavesurt i at opfordre skribenter til at referere til primære kilder i stedet for en tilfældig tekst TV side.

Information er meget godt,men den bør bygge på viden og ikke referater fra andre der igen har det fra andre… Journalisterne der skriver på DR/TV2 har jo deres kilder. Det er ikke så svært at få finde dem og henvise til dem direkte. På den måde får oplysningerne væsentligt mere troværdighed.

I bund og grund er jeg ret ligeglad, da jeg har mine forhold i orden m.h.t. bolig i Tyrkiet. Jeg reagerer dog alligevel, da dette sted kunne være et godt sted at formidle viden og erfaring. Det modsatte er desværre tilfældet.

Per S’s sarkasme og brug af tegnssætning fortæller mere om ham end han aner, og jeg vil undlade at kommentere han indlæg yderligere.

Med venlig hilsen en undrende.

Skribentmail: