BOLIG, KØB, SALG, BOLIGBYTTE, BOLIGKØB, BOLIGSALG, GOLF, LEJLIGHEDER, VILLAER

Betal dansk feriebolig med tyrkisk golflejlighed

Flag 29-02-08 ~2 minutters læsning · 224 ord

Køb en golfvilla i Palm City-projektet ved Frederikshavn, og giv din tyrkiske eller bulgarske golfvilla i udbetaling. Sådan lyder tilbuddet fra Holiday Invest, som både sælger ferieboliger i Antalya-området og står bag det store nordjyske projekt med hotel, feriehuse samt konference-, hotel- og fritidsfaciliteter.

Holiday Invest sigter efter de danskere, der har fortrudt deres køb af feriebolig i Tyrkiet, Bulgarien eller lignende steder. Direktør for Holiday Invest, Otto Stavad, mener f.eks., at mange er blevet skuffet over deres tyrkiske bolig. Han tilføjer, at der er god grund til skuffelsen, hvis folk har forventet en prisudvikling a la den danske i Tyrkiet. Nogle steder i Tyrkiet er huspriserne måske ligefrem faldet, fordi det er gået samme vej med efterspørgslen på grund af politisk uro og generel usikkerhed, mener direktøren.

Holiday Invests golfvillaer ligger ved en Colin Montgomerie golfbane samt Frederikshavn Golfklub, og de koster typisk DKK 2,5 mio. Til gengæld vil villaerne være meget nemme at leje ud, fordi der er stor efterspørgsel fra både danske, norske og svenske turister efter ferieboliger i det nordjyske, fortæller Otto Stavad. Han tilføjer, at golfvillaerne ved Frederikshavn ligger i byzone, og at de derfor kan finansieres med realkreditlån op til 80 pct. af værdien.

Palm City er planlagt til at åbne i 2013, mens Colin Montgomerie-golfbanen skal stå klar til brug i foråret 2011, fremgår det af artiklen.

Skribentmail: