FORBRUG, ØKONOMI

Byd tilbage med den halve pris

Flag 13-03-16 ~Et minuts læsning · 187 ord

Der er så mange shopping-fristelser i Bangkok, at skribenten bag denne artikel direkte fraråder mænd at lade deres koner læse om dem…

Men skulle du (eller konen, hvis du har sådan en) alligevel komme afsted til det fjernøstlige indkøbs-Mekka, så følg denne tommelfingerregel:

Byd halvdelen af den pris, som sælgeren i første omgang spiller ud med på en vare. Husk derefter at smile undervejs. Og husk at bevæge dig lidt op i pris, når prutteriet er kommet i gang. Så skal du nok gøre en god handel.

Husk også at tjekke varen grundigt på forhånd. Det anses for uhøfligt at droppe købet, når prisen er forhandlet færdig. Og du skal ikke regne med, at der er returret.

Med disse huskeregler i baghovedet kan du roligt bevæge dig ud i bl.a. Bangkoks store indkøbs-centre. Det kan være udendørs-markedet Asiatique med 1500 boder, som i øvrigt ligger på hedengangne ØK’s gamle lokalitet i byen. Nævnes skal også det 8 etager høje MBK med 2000 butikker, som går for at være billige. Og er du til det eksklusive, kan shopping-centret Siam Paragon være et besøg værd, fremgår det af artiklen.

Skribentmail: