BOLIG, VALGFRIHED, ADVOKATER, AKTIER, LEJLIGHEDER, VILLAER

Huskøb og advokater...

Flag 11-06-09 ~2 minutters læsning · 354 ord

Hej Rasmus,

Jeg faldt over dit indlæg her på udvandrene.dk og er et langt stykke enig med dig! Det handler om at finde en advokat der er medlem af advokatrådet i Thailand ved køb af bolig hernede, men jeg vurderer faktisk det er mere vigtigt at finde en agent/ developer der har «noget at have det i» og som man har tillid til!!!

Der er over de sidste par år skudt mange useriøse udbydere op! Disse sidder typisk i Danmark i 11 måneder om året og hævder at have styr på det at sælge boliger i Thailand. Det har disse udbydere mange gange ikke, og slet ikke hvis de også er aktive i en lang række andre lande! Det handler, i min verden, om at komme ned og se på tingene og ikke mindst se developer’en og agenten i øjenene…

Det at købe bolig i udlandet og i særdeleshed i Thailand handler om TILLID og TRYKHED.

Jeg er selv i game’et og kan med en smule stolthed sige at rigtigt mange salg over de sidste 3,5 år har giver 0% utilfredse køberer. Dette bla. fordi vi anbefaler en rigtigt god og upartisk advokat, men nok mere fordi der er for meget på spil til «snyde» folk og ødelægge sit navn for evigt! En artikel i f.eks eb.dk og så er det forbi, men det er der nok ingen af de uhæderlige der tænker på. :-)

Naturligvis kan folk også vælge deres egen advokat hernede, men ofte er købere hernede i 2 - 3 uger og der er kort tid hvis man skal nå at gennemskue hvem der er tilliden værdig i flokken af advokater. Faktisk er vi i stor udstrækning begyndt at lave vores kontrakter selv og derved spare kunden for THB 30,000 som det typisk koster at få en ordentlig advokat til at lave tingene. Alt er i kontrakt-regi standard (når man har den rigtige og lovformelige) og det er nemmere at vi laver det og kunden går til en selv-valgt advokat for gennemlæsning i den periode de er nede og kigge på hus eller lejlighed.

De bedste hilsener,

Flemming Sørensen

ORIENTAL INVEST

Skribentmail: