BOLIG, KØB, SALG

Bolig priser

Flag 08-02-11 ~2 minutters læsning · 339 ord

Tja… Nu var det jo min virksomhed Penge & Privatøkonomi havde fat i til denne artikel… Jeg har efterfølgende skrevet min uforbeholdne mening om boligmarkedet i Thailand til dem og i øvrigt kommenteret på deres manglende research når de vil mene at boliger er for dyre i Thailand. - Den inforamtion jeg har skrevet til dem havde de inden fået via tlf interview, men åbentbart ikke lyttet efter.

Ganske kort kan man sammenfatte følgende:

  1. Hvis boligmarkedet i Thailander ude af trit med «lokalbefolkningen» hvad er det så i London, Moskva osv… ???

  2. En bolig boble i Kina er ikke helt uventet skulle den komme, men der er dog mange tiltag fra regeringen for at modvirke dette hvis man gider at sætte sig lidt ind i hvad de gør der oppe…

  3. ca. 14 af jordens befolkning bor i sydøst asien, og skulle Kina få et dyk i bolig priser er der ingen anden en Lasse Kandler der kan se det lige skulle ramme Thailand hårdt.

  4. Det er meget påfaldende at Lasse anbefaler flere lande der har lidt store tab de seneste år og som ingen ved hvornår de er på fode igen (inkl. USA)

  5. Det er påfaldende at de projekter der sælger absolut bedst i Thailand er dem der henvender sig til thai’er… Der bliver virkelig omsat boliger i den dyre ende den af den vej. De 2 dyreste ORIENTAL boliger der er solgt de seneste 2 år er til thaier. Det skal dog siges at Oriental Invest henvender sig til udlændinge som vores hovedmarked og jo sælger flere boliger end nogen anden udbyder i Thailand til det danske marked fordi vores priser, lejeaftaler og kvaliteter er meget højere end de fleste tror.

  6. Det eneste land i undersøgelsen der havde stigninger er Thailand, og det er så der man ikke skal købe!!! I aktiemarkedet skal man undgå faldende knive som de siger, mens man i boligmarkedet skal springe på toget når det kører, men det gælder ikke for Lasse i Penge & privatøkonomi.

De bedste hilsener,

Flemming - Oriental Invest

Skribentmail: